«Ο Λόρεν Μορόν από τη Μαρμπέγια ολοκλήρωσε μια υπέροχη χρονιά στην ΠΑΕ Άρης, που τον καθιστά έναν από τους πιο επιθυμητούς επιθετικούς στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της «marbella24horas» και μεταξύ άλλων καταγράφει και ... ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της Super League 1.

«Φήμες για προσφορές σε Α' και Β' Κατηγορία από την Ισπανία, ενδιαφέρον από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, έχει αποκτήσει καλή εικόνα στην Τουρκία, αλλά και συνάμα επιθυμητή στο αραβικό ποδόσφαιρο. Ο Λόρεν έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί ως ποδοσφαιριστής την επόμενη σεζόν», καταγράφεται στο δημοσίευμα.

«Να συνεχίσει στην Ελλάδα είναι επίσης μια άλλη επιλογή και ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Άρη, ο ΠΑΟΚ, έχει επίσης διερευνήσει την απόκτηση του επιθετικού, αν και η αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων δυσκολεύει την κατάσταση», τονίζεται χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα από την Ισπανία.

 

Γράφει κι άλλα, όμως... «Μία από τις φήμες, που ενισχύθηκαν τις τελευταίες ημέρες ήταν το ενδιαφέρον της Κάντιθ, η οποία εικάζεται ότι πρόσφερε έως και 3 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον επιθετικό από την Μαρμπέγια για να παίξει την επόμενη σεζόν στη Β’ Κατηγορία.

Η ομάδα της Κάντιθ θεωρούνταν ήδη επιλογή τις προηγούμενες σεζόν και θα ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον προορισμός για τον Λόρεν, λόγω του ότι θα βρίσκεται ξανά κοντά στο σπίτι του.

Ωστόσο, τόσο αθλητικά, όσο και οικονομικά, υπάρχουν και άλλοι πολύ ενδιαφέροντες προορισμοί. Μια πιθανή επιστροφή στη Λας Πάλμας, φημολογείται επίσης τις τελευταίες ημέρες.

Τον “αγαπούν” πολύ στην Τουρκία και ομάδες όπως οι Τραμπζονσπόρ, Μπεσικτάς, Φενερμπαχτσέ θα καλωσόριζαν την άφιξή του.

Τέλος, υπάρχει η επιλογή του αραβικού ποδοσφαίρου, αναμφίβολα ενδιαφέροντος προορισμός σε οικονομικό επίπεδο. Υπάρχουν και αρκετοί που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την υπογραφή του, αν και προς το παρόν χωρίς κάτι συγκεκριμένο».

Όσον αφορά το σενάριο για τον ΠΑΟΚ που ψάχνει φορ, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εφόσον δεν υπάρχει κάποια υποχρεωτική ρήτρα, δεν υπάρχει και η περίπτωση ο Άρης να του πωλήσει τον σπουδαίο επιθετικό του.

Πηγή: metrosport.gr