Δημοσίευμα στην Πορτογαλία βάζει στην μεταγραφική λιστα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ τον καλύτερο ξένο παίκτη του ισραηλινού πρωταθλήματος, τον Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 24χρονος Αγκολέζος (με πορτογαλικό διαβατήριο) όπως αναφέρει το Diário de Transferências έχει λάβει σε γνώση για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως και της ΑΕΚ. Ο Μίλσον έχει συμβόλαιο με την ομάδα από το Ισραήλ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και έχει κάνει εντυπωσιακή σεζόν φέτος με 13 ασίστ και 7 γκολ σε όλες διοργανώσεις όπου μέτρησε 40 παιχνίδια.

Ο άσος της Μακάμπι είχε κάνει πολύ σπουδαία εμφάνιση στη νίκη των Ισραηλινών με 4-1 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη στις 7 Μαρτίου.

«Ο Μίλσον μπορεί να έχει νέο σύλλογο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Diário de Transferências, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Ο Αγκολέζος αθλητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή στο Ισραήλ και εξελέγη ο καλύτερος ξένος παίκτης της χώρας», αναφέρει χαρακτηριστικά το Diário de Transferências στον λογαριασμό που διατηρεί στο X.