Για αρκετές ημέρες ακόμα και μέχρι να μην… πηγαίνει άλλο, είναι διατεθειμένος ο Παναθηναϊκός να περιμένει τον Μαουρίτσιο Σάρι, όπως σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να την τραβήξει την υπόθεση μέχρι εκεί που δεν θα μπορεί να το κάνει άλλο, δεν μπορώ να το προσδιορίσω με ημέρα. Από την στιγμή που, σωστά κατ’ εμέ, έχουν κρίνει στον Παναθηναϊκό ότι ο Σάρι είναι ο άνθρωπος που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ο Ιταλός τεχνικός δεν κλείνει την πόρτα, είναι διατεθειμένος να το πάει μέχρι τέλους. Και ο ίδιος ξεκάθαρα κάτι περιμένει, είτε την Λάτσιο είτε κάποια άλλη ομάδα. Θα περιμένουμε κάμποσες ημέρες ακόμα, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να ψυχανεμιστεί ποια θα είναι η εξέλιξη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα με τον Ιορντανέσκου που γράφτηκε χθες για τον πάγκο του «τριφυλλιού», ενώ ούτε και ο Κίκε Φλόρες φαίνεται να είναι στην λίστα, με την εναλλακτική λύση του Σάρι να είναι ένας… άλυτος γρίφος για όλους, παρότι έχουν γραφτεί πάρα πολλά ονόματα.

Ενώ, με αφορμή το νέο σχετικό δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Αθανασίου επανέλαβε ότι δεν ισχύει πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι κοντά στον Ιωαννίδη, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να τον πουλήσει και θα του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Για το ενδιαφέρον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Τσέριν, δε, επισήμανε ότι είναι ζωτικής σημασίας για τους «πράσινους» να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, εκτιμώντας πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ.