Ραγδαίες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς η ΠΑΕ επιβεβαιώνει το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ για τη νέα μεγάλη πρόταση της Σάλτσμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που πλέον καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του καιδ εν αποκλείεται σήμερα ή αύριο να υπάρξει η οριστική απόφαση για την πώληση του νεαρού άσου.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την περίπτωση του Μαντί Καμαρά, από τον Δικέφαλο ξεκαθαρίζουν ότι θα αποσυρθούν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, γιατί δεν έχουν πάρει απάντηση στην πρόταση 3 ετών με 1,5 τον χρόνο και θεωρούν οτι ο παίκτης θέλει να τη χρησιμοποιήσει για να βρει ψηλότερη!

Θετικές είναι οι εξελίξεις με τους Σβαμπ και Κετζιόρα που θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, σε καλό στάδιο βρίσκεται η υπόθεση μεσοεπιθετικού που έχει ξεχωρίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ καλά… μαντάντα υπάρχουν και για τον Μεϊτέ. Οι Θεσσαλονικείς συμφώνησαν με την Μπενφίκα και ελπίζουν ότι άμεσα θα υπογράψει και ο παίκτης!

Επίσημη πρόταση στον Μπρέιθγουέιτ

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Δανό επιθετικό της Εσπανιόλ και πλέον διαπραγματεύεται την μεταγραφή του. Δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού υπάρχει μια απόσταση με τα "θέλω" του παίκτη αλλά στην Τούμπα είναι αισιόδοξοι. Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να πάρει τον παίκτη ακόμη και αν δεν θα τον έχει από την αρχή της προετοιμασίας. Παίζει 9 και 13 Ιουνίου με Χιχον, αν περάσει παίζει τελικούς ανόδου 16 και 23 Ιουνίου, δηλαδή μπορεί να παίζει μεχρι τις 23 Ιουνιου.