Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τον Σέρβο τερματοφύλακα και έτσι θα αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους» ως Πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο Ζίβκοβιτς φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ 62 φορές από το 2019 όταν και έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης και δέχτηκε 53 τέρματα, ενώ 28 φορές κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Σέρβος τερματοφύλακας κατέκτησε με τον Δικέφαλο το Πρωτάθλημα Ελλάδος του 2024 και το Κύπελλο Ελλάδος το 2021, ενώ ήταν στο ρόστερ τις δύο φορές που ο ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

"O ΠΑΟΚ είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου"

Μετά από πέντε χρόνια στα ασπρόμαυρα ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αποχωρεί από την Τούμπα. Ο Σέρβος τερματοφύλακας βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και έβαλε τους τίτλους τέλους. Από την στιγμή που το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε και ο Δικέφαλος απέκτησε τον Τσιφτσή, ήταν το πιο πιθανό σενάριο η ολολήρωση της συνεργασίας.

Ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση στο instagram με θερμά λόγια είπε το μεγάλο "ευχαριστώ" στην ασπρόμαυρη οικογένεια: "Νιώθω πως πρέπει να πω κάποια λόγια τώρα. Αλλά δεν θέλω να πω αντίο στην οικογένεια μου. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια είχαμε πολλές καλές στιγμές και μερικές κακές στιγμές. Κοντά σας μεγάλωσα σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Ημασταν πάντα μια οικογένεια και στα καλά και στις κακές στιγμές. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε και ποτέ δεν πέσαμε κάτω. Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και το προσωπικό για αυτές τις καταπληκτικές στιγμές που περάσαμε μαζί. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ, ολα τα μέλη της, όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα την οικογένεια Σαββίδη που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ! Τώρα είναι η ώρα να φύγω αλλά όπως έγραψα και πιο πριν, δεν θα αποχαιρετίσω ποτέ την οικογένεια του ΠΑΟΚ μου!"