Η περίπτωση του Φελίσιο Μίλσον έκανε δυναμικά την εμφάνισή της στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της χώρας, μιάς και φέρεται να απασχολεί τρεις από τις τέσσερις ομάδες του ελληνικού "Big 4".

Μπορεί ο Ανγκολέζος εξτρέμ να έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έως το καλοκαίρι του 2026, αλλά ουκ ολίγα σχετικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται αυτό να "σπάσει" με την κατάλληλη πρόταση, η οποία πάντως πρέπει να ανέρχεται μίνιμουμ στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Δεν αποκλείεται η μεταγραφή να καταλήξει σε ένα ποσό άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ, αν υπάρξει πλειστηριασμός. Με δεδομένο ότι η Μακάμπι δεν είναι εύκολο να δελεάσει ξένους παίκτες εξαιτίας του εξελισσόμενου πολέμου με την Παλαιστίνη, "καίγεται" να κρατήσει αυτούς που διαθέτει ή έστω να τους πουλήσει ακριβά εφόσον δεν έχει άλλη επιλογή.



Ο Μίλσον παρακολουθείται από την ΑΕΚ, η οποία ωστόσο ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ανγκολέζος δεν αφήνει αδιάφορους τους Κιτρινόμαυρους, αφού η περίπτωσή του θυμίζει αρκετά αυτή του Λιβά Γκαρσία. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα του Ισραήλ (σ.σ. ο Λιβάι αποκτήθηκε από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), σε εξαιρετική ηλικία (24 ετών) και έτοιμος για... εκτόξευση.

Στο παιχνίδι βρίσκεται, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ellada Sports 94.3 FM»,  επίσης ο ΠΑΟΚ που όλα δείχνουν ότι θα βγει στην αγορά για μεσοεπιθετικό προκειμένου να καλύψει το σημαντικό κενό που δημιουργεί η επικείμενη πώληση του Γιάννη Κωνσταντέλια στη Σάλτσμπουργκ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίλσον αρέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή Κωνσταντέλια, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν έξτρα χρήματα να ρίξουν στην αγορά.

Τέλος, ματιές στον Μίλσον ρίχνει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε από πρώτο χέρι τις ικανότητες του ταχύτατου εξτρέμ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Όταν ο Ανγκολέζος βρέθηκε σε μεγάλα κέφια και έκανε... κομμάτια την ερυθρόλευκη άμυνα οδηγώντας τη Μακάμπι σε νίκη με 4-1, σκορ που ανατράπηκε στη ρεβάνς για τη φάση των 16 του Conference League. Άλλωστε οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν για τουλάχιστον έναν μεσοεπιθετικό, σε συνάρτηση φυσικά με την κατάληξη των υποθέσεων Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα και το αν θα παραμείνουν τελικά στο Λιμάνι.