Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να παλεύει για τη δύσκολη περίπτωση του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος πάντως δήλωσε ότι δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό!

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε το παρών σε ποδοσφαιρική εκδήλωση στην Ιταλία, στο περιθώριο της οποίας αναφέρθηκε στα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει, στον λόγο που δεν προχώρησε η διαπραγμάτευση με τη Σεβίλλη, αλλά και στα πλάνα για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Ας ελπίζουμε ότι θα επιστρέψω στους πάγκους το συντομότερο δυνατό. Ξόδεψα τους δύο πρώτους μήνες χωρίς δουλειά, σε οικογενειακά προβλήματα. Έπειτα δεν ένιωσα μεγάλη νοσταλγία για το ποδόσφαιρο. Τώρα η επιθυμία αυτή μεγάλωσε και νομίζω πως σε ένα ή δύο μήνες θα είμαι έτοιμος να επιστρέψω. Είναι δύσκολο αυτή την στιγμή με την κατάσταση στην αγορά να βρω μια λύση στην Ιταλία αλλά βλέπω και δύσκολο να πάω στο εξωτερικό, από εκεί έχω προτάσεις. Όσον αφορά την Σεβίλλη υπήρχαν κάποια αρχικές επαφές αλλά είχαν διαφορετικές ανάγκες από τις δικές μου. Έτσι αυτή η συζήτηση δεν προχώρησε πολύ μακριά», δήλωσε ο Μαουρίτσιο Σάρι.