Μπαράζ μεταγραφικών δημοσιευμάτων υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού, δεδομένου ότι οι Πράσινοι χρειάζεται το φετινό καλοκαίρι να κάνουν πολλές κινήσεις που να αφορούν την ομάδα: Αρχής γενομένης, προφανώς, από το θέμα τού νέου προπονητή που πρέπει να κλείσει άμεσα, αλλά φυσικά και στους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θα στελεχώσουν το ρόστερ.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το ρεπορτάζ που θέλει το Τριφύλλι να ασχολείται έντονα με την περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου, σε μια επαφή που από το περασμένο καλοκαίρι φαίνεται ότι παραμένει ενεργή - Αν και ο 27χρονος διεθνής Έλληνας στόπερ είχε φύγει από την Άλκμααρ για την Κάλιαρι. Μάλιστα η ιταλική ομάδα είχε δώσει 2 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Μπορεί ο Χατζηδιάκος να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί και, μάλιστα, σε μια ομάδα με την οποια έχει σύνδεση - Γιατί ο Χατζηδιάκος είχε πέρασμα, 12+ χρόνια πίσω, από τα τμήματα υποδομής των Πράσινων.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Στέφανο Γιωτάκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία που βρέθηκε από το καλοκαίρι τού 2012 μέχρι και εκείνο του 2023 ο Χατζηδιάκος, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με την περίπτωσή του.

"Για αυτό ξεχώρισε Χατζηδιάκο ο Παναθηναϊκός - Τέτοιον παρτενέρ χρειάζεται στην άμυνα - Πιο εύκολα θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ"

"Θα μου έκανε εντύπωση να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί, αλλά επειδή έχει χάσει και τη θέση στην Εθνική ομάδα ίσως να το σκεφτεί. Σίγουρα ψάχνει και για Έλληνες ο Παναθηναϊκός, άρα ξεχωρίζει την περίπτωσή του", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Θεωρείς ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό;

"Θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά ταιριάζει να παίξει με κάποιον πιο δυναμικό κ.λπ. Αυτός είναι πιο πολύ για να μένει προς τα πίσω. Και στην Εθνική αυτός μένει πιο πίσω, με τον Μαυροπάνο να βγαίνει πιο μπροστά. Θέλει ψηλό και δυναμικό παρτενέρ στην άμυνα, αυτός ήταν πιο πολύ για το build up. Πάντα έτσι έπαιζε και στην Άλκμααρ, είχε κάποιον που πήγαινε πρώτος στην μπάλα".

Τον "βλέπεις" στον Παναθηναϊκό;

"Θεωρώ ότι πιο εύκολα θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ, που κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα και υπάρχει η προοπτική των ομίλων τού Τσάμπιονς Λιγκ".

"Δεν τον εμπιστευόταν ο Ρανιέρι στην Κάλιαρι - Βασικός αν έρθει τώρα στον Παναθηναϊκό"

Το sportdog επικοινώνησε και με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που αναλύει αγώνες τού ιταλικού ποδοσφαίρου, για να σχηματίσουμε καλύτερη άποψη μετά τη φετινή θητεία του Χατζηδιάκου στην Κάλιαρι.

"Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από Έλληνες παίκτες, για αυτό αποκτήθηκε και ο Μπάλντοκ. Ο Χατζηδιάκος είχε χάσει τη θέση του στην 11άδα της Κάλιαρι, ο Ρανιέρι δεν τον εμπιστευόταν για βασικό", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Με το υλικό που έχει τώρα στα στόπερ ο Παναθηναϊκός, αν έρθει ο Χατζηδιάκος είναι για βασικός".