Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Άρη «χτενίζουν» την ελληνική αγορά για πιθανές επιλογές που μπορούν να προκύψουν από αυτή, σε συνεργασία και με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας και συνεργάτη του Άκη Μάντζιου, Γιάννη Πλαβούκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Metrosport» είχε φέρει στο παρελθόν στο προσκήνιο και το όνομα του Σωκράτη Διούδη, ωστόσο η περίπτωση του έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Καταρχάς ο Έλληνας γκολκίπερ έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την πολωνική Ζαγκλέμπιε, μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και μόνο αν έμενε ελεύθερος, θα μπορούσε ο Άρης να ασχοληθεί μαζί του. Όπως και να έχει πάντως ο ίδιος θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, θα μπορούσε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Άρη για να φορέσει και πάλι την φανέλα του. 

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως αποτελεί κομμάτι από τα σπλάχνα του συλλόγου, αγωνίστηκε και υπερασπίστηκε την εστία των «κιτρίνων» σε δύσκολες εποχές και σε χαμηλότερη κατηγορία, ενώ μέτρησε συνολικά 80 συμμετοχές με την κίτρινα φανέλα. Όπως και να έχει το θέμα του παρτενέρ του Κουέστα (συν τον νεαρό Κυριαζή που πλαισιώνει την τριάδα), θα απασχολήσει σύντομα και πάλι τους ανθρώπους της ομάδας.

Πηγή: Metrosport