Όπως αναφέρεται στην δημοσίευση του Σίρα στο X, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ροστόφ για την απόκτηση του αριστεροπόδαρου εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και στα δύο άκρα.

Ο 24χρονος Σουηδός τη φετινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη Λέτσε, με την οποία κατέγραψε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2025. Μεταξύ άλλων, στην καριέρα του ο Άλμκβιστ έχει αγωνιστεί στη Βάρμπεργκς, τη Σίλβια, την Ουτρέχτη, τη Νόρμπι, την Νόρκεπινγκ και την Πογκόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ αν και του έχει προταθεί ο παίκτης δεν έχει ασχοληθεί πραγματικά με την περίπτωση του και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με άλλον παίκτη για την ενίσχυση των «φτερών» της μεσαίας γραμμής.

Στον αντίποδα, το όνομα του Ετζούκε είναι από αυτά που εξετάζει ο Δικέφαλος για τον παίκτη που θα μοιραστεί ουσιαστικά το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Τάισον, αλλά το 1.500.000 ευρώ που ζητάει ετησίως, δεν είναι και τόσο… βοηθητικό για να
προχωρήσει η υπόθεση.

Πηγή: sfina.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr