ΠΑΟΚ: Δεν το κουνάει από την Τούμπα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και παραμένει στους πρωταθλητές Ελλάδας! Ο παίκτης – ατραξιόν του ελληνικού πρωταθλήματος, αν και όλα έδειχναν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σάλτσμπουργκ, εν τέλει πήρε την απόφαση να παίξει στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα και… βλέπουμε.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου μετά από επικοινωνία που είχε με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους παρά τις σειρήνες από Αυστρία και την Σάλτσμπουργκ.

Το SFINA.GR θα ξετυλίξει το κουβάρι της ανατροπής και της παραμονής του στους πρωταθλητές, μετά την συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω skype αλλά και το τι σκεφτόταν πριν ακόμα να κάνει την κουβέντα με τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

«Δεν χρειάζομαι αυτά τα λεφτά, χρειάζομαι εσένα για να πάμε στο Champions League»!

Δεν χρειάστηκαν πολλά λεπτά συνομιλίας για να διαπιστωθεί ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιάννη Κωνσταντέλια πως αμφότεροι θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ εξέφρασε το πόσο πιστεύει στις δυνατότητες του 21χρονου μεσοεπιθετικού, βάζοντας στην άκρη το οικονομικό δέλεαρ που έβαζε στην μέση η Σάλτσμπουργκ.

«Δεν έχω ανάγκη τα λεφτά αυτά από την Σάλτσμπουργκ, έχω ανάγκη όμως εσένα. Η ομάδα έχει ανάγκη εσένα, είσαι ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της ομάδας και δεν θέλω να φύγεις τώρα. Πρέπει όλοι να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να μπούμε στο νέο Champions League», είπε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Μερικές από αυτές τις ατάκες, συν κάποιες άλλες του Σαββίδη ήταν ικανές για να μετατρέψουν την συνομιλία τους σε… τυπική διαδικασία, μιας που ούτως ή άλλως ο «Ντέλιας» πριν μιλήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει καμία απόφαση και το μόνο που ήθελε
ήταν (και είναι) να συνεχίσει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, όπως έδειξε ότι το έκανε την περσινή αγωνιστική σεζόν, όπου ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του, ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, έχοντας ως ένα ακόμα όνειρο, μετά την κατάκτηση του τίτλου, να παίξει με τον Δικέφαλο στο νέο Champions League. Τα χρήματα αυτή την περίοδο δεν είναι προτεραιότητα, τόσο
του ίδιου του Κωνσταντέλια, όσο και της οικογένειας του και αυτό προκύπτει μέσα από συζήτηση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Έδινε 10.000.000 ευρώ μπροστά ο Σάλτσμπουργκ!

Η Σάλτσμπουργκ επέμενε επί 1,5 χρόνο βελτιώνοντας συνεχώς τις προσφορές της, σπάζοντας τα ρεκόρ της σε ποσό μεταγραφής, αλλά τελικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετά από δική του επιθυμία, αλλά και του μεγαλομετόχου των πρωταθλητών Ελλάδος, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο του Βορρά, με μοναδικό στόχο ο ΠΑΟΚ να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

Για το πόσο μεγάλο είναι το «όχι» του ΠΑΟΚ αξίζει να αναφέρουμε πως η Σάλτσμπουργκ έδινε στον ΠΑΟΚ 17.500.000 ευρώ (με τα 10.000.000 ευρώ άμεσα καταβαλλόμενο μετά τις υπογραφές!) συν ποσοστό μεταπώλησης (18%), προκειμένου να κάνει τον παίκτη δικό της. Η άρνηση είναι μεγάλη και από την πλευρά του παίκτη που θα μπορούσε να πιέσει τον ΠΑΟΚ για να πει το «ναι», μιας που η αυστριακή ομάδα του έδινε ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1.500.000 ευρώ τον χρόνο, που είχε κλιμακούμενη αύξηση ανά έτος.

Ωστόσο, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Κωνσταντέλιας αποφάσισαν να απορρίψουν την πρόταση και να πορευθούν μαζί, αφήνοντας… άναυδους τους ανθρώπους της αυστριακής ομάδας που απλά περίμεναν το «ναι» και το πότε θα ταξιδέψει στην Αυστρία για να υπογράψει ο «Ντέλιας».

Νέο συμβόλαιο… διπλασιασμού για τον «Ντέλια»!

Μετά την εξέλιξη της… ανατροπής στην υπόθεση του Γιάννη Κωνσταντέλια, η επόμενη μέρα τον βάζει για τα καλά στους παίκτες που θα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο ρόστερ της νέας σεζόν!

Βάσει της πρακτικής που ακολουθεί ο Ιβάν Σαββίδης σε αυτές τις περιπτώσεις, το πλέον πιθανό είναι να ανακοινωθεί πολύ σύντομα, το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια. Αυτό είναι κάτι που έχει ήδη δρομολογηθεί μετά την κοινή απόφαση να συνεχίσουν μαζί, με φόντο την τεράστια πρόκληση που λέγεται League Stage του Champions League. Το νέο συμβόλαιο του «Ντέλια» θα είναι εννοείται με αυξημένες ετήσιες απολαβές για τον νεαρό.

Με το ήδη υπάρχον, ο νεαρός εισπράττει 550.000 ευρώ ετησίως και έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2027, χωρίς ρήτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο συμβόλαιο που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό οι απολαβές του μπορεί ακόμη και να διπλασιαστούν και να ξεπεράσουν το 1.000.000 ευρώ ανά έτος.

Πηγή: sfina.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr