Την αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΑΕΚ και, παράλληλα, τη μεταβίβαση των μετοχών τής εταιρείας στον Μάριο Ηλιόπουλο ανακοίνωσε με επίσημη δήλωσή του στο σάιτ τού κλαμπ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, 11 χρόνια μετά από την επιστροφή του στην ομάδα.

Μια εξέλιξη που, προφανώς, προκάλεσε σεισμό στο ρεπορτάζ τής Ένωσης καθώς μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπήρχε η φημολογία για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι η αλλαγή θα είναι τόσο άμεση.

Γιατί προφανώς ο Τίγρης έχει συνδέσει το όνομά του με τους Κιτρινόμαυρους, έχει αλλάξει την Ιστορία της ομάδας (ειδικά στη δεύτερη θητεία του στην ΠΑΕ) με το γήπεδο, τους τίτλους και το αγωνιστικό επίπεδο που έχει φτάσει. Το sportdog επικοινώνησε με τον Στράτο Γιδόπουλο, πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, για να κάνει ένα πρώτο σχόλιο όσον αφορά τις εξελίξεις.

"Δεν έφυγε για το χαμένο πρωτάθλημα ο Μελισσανίδης - Έχει δίκιο για τις αλλαγές - Αυτό ήταν λάθος του"

"Κεραυνός εν αιθρία. Πάντοτε με το σκεπτικό τού Μελισσανίδη ότι από το κάθε τι που κάνει πρέπει να βγει κερδισμένος. Οπότε δεν νομίζω ότι είναι κάποιος λόγος που αφορά απογοήτευση που σχετίζεται, για παράδειγμα, με τον φετινό χαμένο τίτλο", ανέφερε αρχικά ο Σ. Γιδόπουλος στο sportdog.

Στη δήλωσή του αναφέρει ότι άλλαξε η ιστορία της ομάδας στη δεύτερη θητεία του.

"Έχει δίκιο για όλα αυτά που λέει, το γήπεδο, τους τίτλους, το ρόστερ. Για να φύγει πιστεύω ότι κάτι άλλο τον απορροφά. Αλλά έκανε και τα λάθη του".

Για παράδειγμα;

"Στη δική μου περίπτωση, λόγου χάρη, όταν έφτιαξε τη Νέα Φιλαδέλφεια όχι μόνο δεν μου έστειλε πρόσκληση στα εγκαίνια του γηπέδου, όπως έπρεπε να είχε κάνει με όλους τους πρώην προέδρους, αλλά εκτός αυτού σε δική του εφημερίδα που είχε 6σελιδο με την Ιστορία της ΑΕΚ και δεν υπήρχε καμία αναφορά στο όνομά μου".

"Η ΑΕΚ μπορεί και χωρίς τον Μελισσανίδη - 4 παίκτες και είμαστε πρωταγωνιστές - Αυτό εύχομαι στον Ηλιόπουλο"

Μπορεί η ΑΕΚ να τα καταφέρει το ίδιο καλά άμεσα, χωρίς την παρουσία του Μελισσανίδη και τους κραδασμούς που θα φέρει;

"Μπορεί να συνεχίσει, η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ. Είναι ιδέα, δύναμη, έχει αφήσει καλή ομάδα που μπορεί με 4 προσθήκες να γίνει ξανά πρωταθλήτρια. Δεν φαντάζομαι να υπάρξουν κραδασμοί, με 4 παίκτες θα είμαστε ξανά πρωταγωνιστές".

Γνωρίζετε καθόλου τον νέο μεγαλομέτοχο;

"Δεν τον γνωρίζω καθόλου. Αλλά του εύχομαι να μπορέσει να διοικήσει σωστά και να προσέξει τον περίγυρό του. Οι βασιλιάδες πέφτουν από τους υποτελείς τους. Ποιους θα έχει για να τον βοηθήσουν".

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr