ΠΑΟΚ: Σε αυτή την μεταγραφική περίοδο την καλοκαιρινή ο ΠΑΟΚ ειναι γνωστό ότι μέσω των εισηγήσεων του Ραζβάν Λουτσέσκου αναζητά έναν σέντερ φορ, έναν ταχυδυναμικό χαφ, έναν αριστερό εξτρέμ και έναν δεξί στόπερ, ωστόσο υπάρχουν και υποθέσεις με παίκτες εντός ομάδας που αναμένεται να αποχωρήσουν.

Όχι μόνο από το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου ζήτησε δεξί στόπερ, αλλά γενικότερα μετά τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ δύσκολα θα συνεχίσει στους πρωταθλητές. Η αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά του να παίζει τραυματίας στο τουρνουά από την πρώτη αγωνιστική μέχρι τον τελικό (!), τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου με την πλευρά του παίκτη να διαδίδει ότι θα φέρει πρόταση από την Σαουδική Αραβία.

Άλλωστε με το τέλος του τουρνουά υπήρχαν δημοσιεύματα πως το καλοκαίρι η Αλ Χιλάλ και άλλες ομάδες θα ετοιμάσουν προτάσεις για τον Δικέφαλο. Εν αναμονή λοιπόν ειναι στον ΠΑΟΚ για μια πρόταση για τον Νιγηριανό αμυντικό που ήρθε για να παίξει βασικός αλλά τελικά μένει να δούμε τι ποσό μπορει να φέρει στα ταμεία ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Στον άλλο εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τον Αλί Σαμάτα… ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της περασμένης σεζόν στους πρωταθλητές.

Ο Τανζανός φορ που αποκτήθηκε για να πάρει την φανέλα βασικού το καλοκαίρι του 2023, δεν κατάφερε να δώσει τα αναμενόμενα και από την στιγμή που ο Δικέφαλος κινείται για την απόκτηση φορ (με μια από τις επιλογές να ειναι ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ) ενώ έχει ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του Μπράντον Τόμας, σημαίνει ότι έχει ενημερωθεί για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 31χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο ακόμα (με οψιόν ανανεώσης για άλλον έναν) και φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Δικέφαλο, με την πλευρά του να έχει ήδη κάνει κάποιες κινήσεις κυρίως προς την αγορά των ομάδων του Αραβικού Κόλπου για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Πηγή: sfina.gr