Άρης: Ο Άρης παλεύει την περίπτωση του Άλεξ Κογιάδο, που ανήκει στην Μπέτις και πέρσι έπαιξε δανεικός στην Αλ Οκντόντ της Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη υπόθεση, μιας και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός (παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από το φορ), μπορεί να δυσκολεύεται να βρει θέση στο ρόστερ της ομάδας της Σεβίλλης, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.

Επιπλέον το συμβόλαιό του, που έχει διάρκεια για ακόμη τέσσερα χρόνια, προβλέπει ετήσιες αποδοχές, καθαρά πάνω από 800.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να πειστεί κιόλας για να μετακομίσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στους Κιτρινόμαυρους. Ο Άρης ποντάρει πολλά και στις καλές σχέσεις με την Μπέτις και την άριστη συνεργασία τους πέρσι στις υποθέσεις Μορόν και Μοντόγια, ωστόσο το θέμα Κογιάδο παραμένει δύσκολο, αλλά όχι και ανέφικτο.

Ο ρόλος του Μορόν

Ο Μορόν προφανώς δεν συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις, αλλά η δική του περίπτωση είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να πειστεί ο Κογιάδο, αλλά κι άλλοι παίκτες που ενδιαφέρουν τον Άρη από την αγορά της Ισπανίας. Βλέπετε, η εμπιστοσύνη που του έδειξε η ομάδα και η βοήθεια στο να κάνει restart στην καριέρα του, αποτελεί την καλύτερη «διαφήμιση» κι ένα στοιχείο που ενδεχομένως να παίξει τον ρόλο του.

Η χρονιά του Μορόν στην Ελλάδα μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στην Ισπανία, οπότε ίσως αποτελέσει πόλο έλξης για κάποιους παίκτες που ψάχνουν μία ομάδα που θα τους προσφέρει έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο από αυτό που έχουν ή είχαν στις ομάδες τους.

Γενικά πάντως, το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Άρη, τούτες τις ημέρες εστιάζεται γενικώς στην Ισπανία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται κάποιες επαφές σε εξέλιξη κι ενδεχομένως σύντομα από την ιβηρική χώρα να υπάρξουν… νέα, όχι αποκλειστικά για την υπόθεση του Κογιάδο. Υπάρχει και ο Τσαβαρία της Ράγιο, όπως κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Πηγή: sfina.gr