Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τα τελευταία νέα από το μεταγραφικό και όχι μόνο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά.

Για τις μέχρι στιγμής κινήσεις της ομάδας, τονίζοντας: «Για 13 Ιουνίου είναι καλά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, αν και υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα που εκρεμμούν. Έμεινε ο Κωνσταντέλιας, ανανέωσε ο Σβαμπ, αποκτήθηκε ο Καμαρά. Μπαίνει σε προτεραιότητα, ίσως για το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας, η υπόθεση του Μεϊτέ και του Κεντζιόρα, και γενικά του χαφ και του στόπερ γιατί ίσως ψάξει και άλλες λύσεις αφου υπάρχουν εμπόδια στις δύο υποθέσεις. Ο Θυμιάνης πέρασε ήδη ιατρικά».

Στη συνέχεια, μίλησε συγκεκριμένα για τους Μεϊτέ και Καμαρά, αναφέροντας: «Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον στόχο του με τον Καμαρά, που θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ για 3 χρόνια με 1,5 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές και μπόνους υπογραφής. Έκλεισε το ένα κενό στα χαφ, τώρα υπάρχει η κομβική υπόθεση του Μεϊτέ. Ο ΠΑΟΚ βγάζει έναν εκνευρισμό γιατί η Μπενφίκα συμφώνησε αλλά ο παίκτης είναι ανένδοτος με τις υψηλές απαιτήσεις του. Υπάρχει πιθανότατα να περιμένει κάτι άλλο».

Τέλος ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε για τις διαπραγματεύσεις με την Ντινάμο Κιέβου όσον αφορά τον Τόμας Κετζιόρα, αλλά και τις υποθέσεις των Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ και Κιντέρα Ετζούκε, που είναι μεταγραφικοί στόχοι.