ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ προχωρά σε αλλαγές όσον αφορά τη σύνθεση του προπονητικού επιτελείου του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τον επαναπατρισμό του Τζόρτζιο Μπιάνκι στην Ιταλία και τη συνεργασία του με την Φιορεντίνα.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων του Δικεφάλου του Βορρά θα συνεχίσει στους Βιόλα και στον ΠΑΟΚ έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, οι οποίες είναι οι επικρατέστερες για την αντικατάστασή του.

Ο Τζόρτζιο Μπιάνκι αποχωρώντας από τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Φιορεντίνα, δίπλα στον Ραφαέλε Παλαντίνο που ανέλαβε επίσημα τους Τοσκανούς. Η εξέλιξη αυτή έχει οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων και σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις, οι δύο εκ των οποίων είναι μάλιστα οι εξής:

  • Αυτή του Βαγγέλη Λάππα, που πέρασε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ πέρυσι συνεργάστηκε με την Κηφισιά.
  • Του 41χρονου Βόσνιου, Αντί Αντίλοβιτς, που έχει εργαστεί σε Σαράγεβο, Εθνική Βοσνίας, Λουντογκόρετς και μέχρι τον περασμένο Απρίλιο στην Κραϊόβα.

Πήγη: metrosport.gr