Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ και για το θέμα αγοράς του Σουαλιό Μεϊτέ αναφέρθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον ίδιο να σημειώνει αρχικά ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά, θεωρώντας ότι θα υπάρχει ευτυχής κατάληξη για τους Θεσσαλονικείς.

«Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα του Μεϊτέ είτε θετικά είτε αρνητικά. Νομίζω θα συμφωνήσουν στο τέλος, αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά. Υπάρχει μια απόσταση, ένας εκνευρισμός, αλλά έτσι είναι οι διαπραγματεύσεις.

Νομίζω ότι και οι δύο έχουν δίκαιο. Έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ και σου λέει ''γιατί να μειώσω εγώ τις αποδοχές μου''; Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ περίμενε κάτι άλλο. Νομίζω θα τα βρουν στο τέλος. Εάν όχι, θα κυνηγήσει κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την υπόθεση Κεντζιόρα: «Με Κεντζιόρα υπάρχει αισιοδοξία γιατί υπάρχει μεγάλη θέληση και από τον ΠΑΟΚ και από τον ποδοσφαιριστή και στο τέλος συνήθως γίνεται αυτό που θέλει ο παίκτης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.