Τάσος Νικολογιάννης: Για τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού και τα όσα έχει ζητήσει με το... καλημέρα ο Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά και για την προετοιμασία των Πρασίνων μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.



Για την προετοιμασία: «Μετράμε αντίστροφα για την προετοιμασία, Δευτέρα με Τρίτη οι παίκτες θα περάσουν τα εργομετρικά. Θα γίνουν τρεις προπονήσεις στο Κορωπί, στο οποίο γίνονται έργα με την ανακατασκευή γηπέδων και τους ξενώνες. Το Σάββατο η ομάδα θα φύγει για την Αυστρία. Θα δώσει τρια φιλικά εκεί και στην Αθήνα άλλα δυο ενόψει των πρώτων αγώνων για τα προκριματικά του Europa League. Ο πρώτος στόχος για το καλοκαίρι είναι η παρουσία σε όμιλο και φυσικά στην πορεία το πρωτάθλημα».

Για την παρουσία του Αλόνσο: «Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι καθημερινά στο Κορωπί και περνάει ώρες. Ετοιμάζει την προετοιμασία, θέλει όλα να είναι στην εντέλεια. Είναι ένας πολύ οργανωτικός προπονητής».

Για τις μεταγραφές: «Για τις μεταγραφές υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι, όπως έχουμε πει. Θα αποκτηθούν δυο εξτρέμ, στόπερ και αριστερός μπακ και από εκεί και πέρα θα δούμε. Ειδικά στα εξτρέμ ο Αλόνσο θέλει πολλή ποιότητα, με παίκτες γρήγορους, καλή τεχνική και γκολ. Θα δώσει πολύ μεγάλη βάση στα εξτρέμ», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.