ΠΑΟΚ: Ένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί και απασχολούν δεδομένα τον Δικέφαλο του Βορρά αυτό το καλοκαίρι, είναι αυτό του Μάρσελ Χάρτελ που μένει ελεύθερος από την Σαν Πάουλι μετά από μια μαγική σεζόν.

Ο 28χρονος Γερμανός μέσος ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας από το Αμβούργο που την νέα σεζόν θα παίζει στην μεγαλή κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, έχει προσελκύσει πάνω του το ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ, έχει δεχτεί δελεαστικές προτάσεις από ομάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα Hamburger Abendblatt γράφει στο ρεπορτάζ της πως ο Χάρτελ αρχικά μεν απορρίψει πρόταση από την Κολόμπους Κρου, μιας που το συμβόλαιο που του έστειλαν διέφερε με όσα ανέφερε η προφορική πρόταση, αλλά μια άλλη ομάδα χωρις να αναφέρεται συγκεκριμένα του έχει κάνει μια σημαντικά καλύτερη προσφορά.

«Η μετακίνηση του Μαρσέλ Χαρτέλ στην τουρκική Τραμπζονσπόρ απέτυχε. Για την ακρίβεια δεν υπήρξαν ποτέ συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Αντίθετα, ο 28χρονος φέρεται να είχε και πρόκειται αυτή τη στιγμή να μετακομίσει στις ΗΠΑ», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα για τον Χάρτελ και στην συνέχεια υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά: «Ο Χάρτελ έλαβε αρχικά μια προσφορά από τον σύλλογο Columbus Crew. Ωστόσο, το περιεχόμενο της σύμβασης διέφερε τόσο πολύ από την προφορική συμφωνία που δεν υπηρξε καμία συμφωνία. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Χάρτελ έλαβε μια σημαντικά καλύτερη προσφορά από την Αμερική. Ο μέσος θα μπορούσε σύντομα να διασχίσει τον Ατλαντικό. Σχετικά με μια πιθανη παραμονή του στην Γερμανία, αλλά για άλλη ομάδα, ο Χάρτελ είχε ήδη ανακοινώσει ότι δεν ήθελε να παίξει σε καμία άλλη ομάδα που ήταν σε ανταγωνισμό με την Σαν Πάουλι.