Άρης: Βάσει των οικονομικών δεδομένων της υπόθεσης, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες υπογραφής νέας συμφωνίας με τον Φαμπιάνο Λέισμαν, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε συνέντευξη που παραχώρησε (προ ημερών) στην πατρίδα του.

Πρόσφατα, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό καμπ που διεξάγεται κάθε χρόνο στη γενέτειρά του (σ. σ. Σάο Ζοάο ντο Οέστε) στη Βραζιλία και στο περιθώριο της εκδήλωσης παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Radio Itapiranga». Αγωνιζόμενος μακριά από τη Βραζιλία στην τελευταία πενταετία, αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε μέσα από την παρουσία του στα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όπως και για την εποχή που αγωνιζόταν ως δεξιός οπισθοφύλακας! Καθώς ανέλυσε την ποδοσφαιρική πορεία του ξεκινώντας από την ακαδημία Σάο Λουίζ και την έναρξη της επαγγελματικής καριέρας του στη Σαπεκοένσε, ήταν λογικό να αναφερθεί και στο μέλλον του έπειτα από τη λήξη του συμβολαίου του με τον Αρη.

Γενικώς παρουσιάστηκες φειδωλός ως προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τονίζοντας ότι… «είναι ένα ζήτημα το οποίο διαχειρίζονται οι εκπρόσωποί μου έχοντας γνώση του τι ακριβώς θέλω», άφησε όμως όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφού αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έχει εισπράξει. Μίλησε για τις συζητήσεις με τον Αρη για την υπογραφή νέου συμβολαίου, δίχως να μπει σε λεπτομέρειες, αποκάλυψε όμως ότι εξετάζονται προτάσεις οι οποίες κατατέθηκαν από μια ακόμη ελληνική ομάδα αλλά και από club των Εμιράτων.

Παρότι πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι δέχθηκε κρούση και από δύο ομάδες της Κύπρου, δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτές δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι τούτη η προοπτική δεν υπάρχει στο μυαλό του. Κατέληξε ότι στην παρούσα φάση η προοπτική επιστροφής στο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας δείχνει να είναι μακρινή και σημείωσε ότι περιμένει από τους εκπροσώπους του να συγκεντρώσουν όλες τις πιθανές επιλογές για να αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του. Λίγες ημέρες μετά συναντήθηκε με τον Ντάρσι Νέτο ενώ τις τελευταίες ώρες είναι στη Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους.

Ο Ακης Μάντζιος έχει ζητήσει την παραμονή του Φαμπιάνο Λέισμαν εκτιμώντας ότι αυτή είναι απαραίτητη βάσει της προσφοράς αλλά και των στοιχείων του παίκτη. Από την άλλη πλευρά, η οικονομική διαφορά είναι μεγάλη, πέραν αυτής όμως η διοίκηση δεν δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει ένα κλειστό τριετές συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη ο οποίος σύντομα θα κλείσει τα 32 του χρόνια. Το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά, πιθανότατα θα υπάρξει κι άλλη επαφή, εφόσον όμως δημιουργηθούν και οι οικονομικές προϋποθέσεις οι οποίες προς το παρόν δεν υφίστανται…

Πηγή: metrosport.gr