ΠΑΟΚ: Πρακτικά αυτό το θέμα, μπορεί να κλείσει άμεσα για τον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει κοινή επιθυμία με τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό για την ανανέωση της συνεργασία των δύο πλευρών. Όχι με την μορφή του δανεισμού, όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα. Αλλά με την πλήρη εξαρτημένη εργασία, του Κεντζιόρα με τον Δικέφαλο.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αποφασίσει η διοίκηση της Ντιναμό Κιέβου να αποδεχθεί την πρόταση του Δικεφάλου που γίνεται μέσω του παίκτη. Να πάρει το ποσό των 200.000 ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον Κεντζιόρα, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Οι Ουκρανοί διοικητικοί εκπρόσωποι ζητούν 500.000 ευρώ. Το ποσό είναι εξαιρετικά υπερβολικό. Δεν μπορεί να δοθεί. Οι εκπρόσωποι του Πρωταθλητή, φέρεται να έχουν συμφωνήσει με τον Κεντζιόρα, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ένα ποσό που θα αγγίζει τις 900.000 ευρώ ετησίως. Ίσως να είναι και λίγο περισσότερα. 

Ο Πολωνός ανέλαβε από εκείνη την στιγμή, το κύριο βάρος των επαφών με την διοίκηση της Ντιναμό. Θα τα καταφέρει; Σίγουρα έχει λίγες ακόμη ημέρες χρονικό περιθώριο. Εκτιμάται πως η διοίκηση της Ντιναμό που το παίζει “δύσκολη”, θα βάλει “νερό στο κρασί της”.

Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει ο Κεντζιόρα στην Τούμπα, η προσφορά του κρίθηκε υπερπολύτιμη και αποτελεί έναν παίκτη που δίνει μεγάλη σταθερότητα στην αμυντική γραμμή.

Πηγή: metrosport.gr