Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Φαίνεται ότι το οικονομικό χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές γεφυρώνεται. Τις προηγούμενες φορές δεν ήταν το οικονομικό χάσμα πρόβλημα (στις επαφές Μαρινάκη με Φορτούνη). Εκείνο που εισπράττω είναι πως υπάρχει μία διαφορά στο οικονομικό, που δεν ήταν ικανή να χαλάσει την ανανέωση του παίκτη. Επίσης, παίζει ρόλο και η άποψη του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τον θέλει στην ομάδα και ήταν ξεκάθαρος σε αυτό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Όπως θέλει και τους άλλους που ξεχώρισαν στην πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Περιμένουμε, λοιπόν, τις εξελίξεις στο θέμα του Φορτούνη, όπως έγινε με τον Τζολάκη, που ήταν εντελώς τυπική η υπόθεσή του. Δεν νομίζω ότι θα τραβήξει πολύ του Φορτούνη, για να πάρουν σειρά οι υπόλοιπες υποθέσεις, αφού η προετοιμασία πάει πιο πίσω και αργούν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι μία ιδανική περίπτωση, αλλά οι ιθύνοντες καλούνται να διαχειριστούν αρκετά και σημαντικά ζητήματα», πρόσθεσε.