Άρης: Την περίπτωση του Κέιντι Μπάρε φέρεται πως εξετάζει ο Άρης, ο οποίος αναζητά οπωσδήποτε ποιοτική λύση στη θέση «6». Ο Αλβανός χαφ αγωνίζεται στην Εσπανιόλ, η οποία έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς διεκδικεί την άνοδο στη La Liga κόντρα στην Οβιέδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ανοίξει ισπανικά «κανάλια», μέσω των οποίων μπορούν να βρουν καλές περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι παίζουν εκεί και θα ενδιαφέρονταν να αγωνιστούν στην Ελλάδα.

Ο Κέιντι Μπάρε μοιάζει πιθανός στόχος, καθώς, σε λίγες ημέρες, μένει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα και την προσεχή Κυριακή (23/6) παίζει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με την Οβιέδο με φόντο την άνοδο.

Ο ποδοσφαιριστής είναι 26 ετών, κατάγεται από την Αλβανία και είναι διεθνής, ενώ παραλίγο να δώσει το «παρών» και στο Euro της Γερμανίας, ωστόσο «κόπηκε» εξαιτίας των μπαράζ ανόδου.

Το 2013 είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης και στις αρχές του 2014 έκανε ντεμπούτο σε ματς Κυπέλλου. Συνολικά, στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατέγραψε 2 συμμετοχές.

Πηγή: metrosport.gr