Σλάτζαν Σπάσιτς: Ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  μίλησε στο Metropolis 95.5 για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας από τον Γιοβάνοβιτς, την εμφάνιση της Σερβίας κόντρα στην Αγγλία και την παρουσία του άσου του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Για την συμφωνία με τον Γιοβάνοβιτς για τον πάγκο της Εθνικής: «Είναι πολύ καλή λύση για την Ελλάδα. Ξέρουμε τι προπονητής και άνθρωπος είναι και θα βοηθήσει την Εθνική ομάδα και θα πετύχει. Θα διαχειριστεί καλύτερα τους διεθνείς γιατί ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό, μαζί του έπαιξε πολύ καλή μπάλα και πάλευε για το πρωτάθλημα».

Για την παρουσία της Σερβίας στο παιχνίδι με την Αγγλία: «Ήταν φοβισμένη στην αρχή και δέχθηκε νωρίς γκολ. Μετά άλλαξε τρόπο παιχνιδιού και στο δεύτερο ήμασταν καλοί. Ξέραμε η Αγγλία τι ομάδα είναι και ότι θα παλέψει το ευρωπαϊκό, αλλά μπορούσαμε να πετύχουμε καλύτερο σκορ. Νομίζω ότι ο προπονητής μας έκανε λάθη, άργησε να βάλει τον Τάντιτς, έπρεπε να τον βάλει από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Νομίζω ότι μπορούμε να περάσουμε στον δεύτερο γύρο».

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή την θέση, αλλά πιο μπροστά. Ο Ζίβκοβιτς είναι εξτρέμ. Είναι σε καλή κατάσταση και από τους πιο σταθερούς της Εθνικής. Και ο Μλαντένοβιτς έκανε πράγματα από την αριστερή πλευρά, κάποιες σέντρες, είχε και μία ευκαιρία. 

Ο Μίτροβιτς άκουσα ότι ήταν άρρωστος, είχε πυρετό. Έπρεπε να τον βάλει στο δεύτερο ημίχρονο. Στην αρχή έπρεπε να έχουμε έναν σέντερ φορ. Με δύο παίκτες μπροστά, με δύο φορ, απέναντι στην Αγγλία που έχει φοβερά τρεξίματα, νομίζω ότι ήταν λάθος».

Για την ανάδειξη του Αντρίγια σε MVP: «Ο Αντρίγια έκανε φοβερή χρονιά, είναι ηγέτης της ομάδας και δικαιολογημένα βγήκε MVP. Μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα, δίνει τα πάντα. Έχει μεγάλη ποιότητα, είναι φοβερός χαρακτήρας και νομίζω η επόμενη θα είναι η χρονιά του. Παντρεύτηκε η Ελληνίδα, δέθηκε με την ομάδα, την αγαπάει και ο κόσμος τον αγαπάει», είπε ο Ζλάτζαν Σπάσιτς.