Να πάρει τους παίκτες που πραγματικά θέλει και όχι να βιαστεί είναι το ζητούμενο για την ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η ΑΕΚ έχει τον δικό της ρυθμό και το πιο σημαντικό είναι το ποιος θα έρθει και όχι το πότε. Σίγουρα ο κ. Ηλιόπουλος θα ήθελε κάτι πιο γρήγορα, αλλά το σημαντικό είναι να είναι όλοι σίγουροι και κυρίως ο Αλμέιδα πως έγινε η καλύτερη δυνατή επιλογή. Και η ΑΕΚ τα έχει πάει καλά τελευταία χρόνια, αν εξαιρέσουμε τον Πισάρο όλοι έχουν δώσει από λίγα ως πάρα πολλά», τόνισε.

Σχολιάζοντας τα σενάρια από Αργεντινή περί επαφής του Ματίας Αλμέιδα με τον Έρικ Λαμέλα είπε: «Είναι ένας παίκτης που θεωρώ πως έχει την εκτίμηση του προπονητή. Πρόκειται για μια μπερδεμένη περίπτωση, γιατί είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και έμεινε τέσσερις μήνες εκτός. Δεν συζητάμε αν μπορεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι πολύ ψηλά στη λίστα, αλλά για άλλους λόγους, όχι για την ποδοσφαιρική του αξία».

Για τον Θωμά Στρακόσα ανέφερε πως «… τα πράγματα δυσκολεύουν όπως παίζει στο Euro. Δεν έχει εγκαταλειφθεί πάντως η περίπτωση και ο παίκτης έχει δείξει διάθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όμως υπάρχουν και άλλες λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα και όπως έχουμε πει, είναι πιθανό να αποκτηθούν και δύο γκολκίπερ».

Τέλος, για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάρκο Λιβάγια είπε: «Σαν επιθετικός που μπορεί να παίξει με τον Λιβάι ή με άλλον φορ, θα ήταν πάρα πολύ καλός. Όμως είναι θέμα του προπονητή και του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει. Εγώ ποτέ δεν θα το αποκλείσω να επιστρέψει. Έφυγε σε δύσκολες συνθήκες από την ομάδα τότε, που δεν έχουν καμία σχέση με τώρα. Είναι και περίεργο παιδί, γιατί έφυγε σε μια εξαιρετική ηλικία και επέλεξε να πάει στην πατρίδα του. Αγωνιστικά θεωρώ πως θα μπορούσε να ταιριάξει στην ΑΕΚ».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr