Άρης: Διανύοντας πλέον το δεύτερο 15νθημερο του Ιουνίου, στον Άρη φαίνεται πως θα αρχίσουν πλέον να τρέχουν οι εξελίξεις. Τουλάχιστον στο κομμάτι που έχει να κάνει με τη δημιουργία του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συζητήσεις κι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη, στο τραπέζι προφανώς και βρίσκονται κάποια συμβόλαια τα οποία θα ήθελε να λύσει η ομάδα, σίγουρα όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μεταγραφές. Εκεί όπου, σίγουρα θα υπάρξει κινητικότητα μιας και οι αλλαγές στο ρόστερ αναμένεται κι αυτό το καλοκαίρι να είναι πολλές. Στόχος όμως είναι, αυτό να είναι και το τελευταίο.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, οι Κιτρινόμαυροι προσπαθούν να κάνουν τις πρώτες προσθήκες τους και μάλιστα δεν αποκλείεται η πρώτη να είναι κοντά. Αν φυσικά όλα κυλήσουν ομαλά και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Άρης έχει φτάσει σε πολύ προχωρημένο στάδιο τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Άλεξ Κογιάδο από την Μπέτις. Πρόκειται για 25χρονο μεσοεπιθετικό (παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, αλλά κυρίως δεξιά) και είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, την οποία οι Κιτρινόμαυροι «δουλεύουν» από τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε ο παίκτης έπαιζε δανεικός στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο τώρα επιστρέφει στην Μπέτις, η οποία όμως φαίνεται πως και πάλι δεν τον υπολογίζει. Και «ψάχνεται» είτε να τον δώσει ξανά δανεικό ή να βρει ομάδα, με την οποία θα μπορέσει να κάνει συμφωνία για να τον παραχωρήσει.

Και κάπου εδώ έρχεται ο Άρης ο οποίος επιβεβαιωμένα έχει συζητήσει με την ομάδα της Σεβίλλης για τον παίκτη και φαίνεται πως έχει βρεθεί φόρμουλα για να αποκτηθεί. Λογικά, οι συζητήσεις είναι στο σημείο που θα πρέπει να πειστεί ο παίκτης, ο οποίος σε δηλώσεις του έχει πει ότι θέλει να κάνει προετοιμασία στην Μπέτις και να προσπαθήσει να διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα.

Ωστόσο αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία για την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξει εξέλιξη. Για την περίπτωση του Κογιάδο και του Άρη υπήρξε χθες σχετικό δημοσίευμα και στην ηλεκτρονική έκδοση της AS.

Πηγή: sfina.gr