Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, δεδομένου ότι διεθνής Μαροκινός άσος είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι μονοετές συμβόλαιο και, τώρα, οι Πειραιώτες τρέχουν και δεν φτάνουν για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Του προσφέρουν σχεδόν 5 εκατ. ευρώ σε κλειστό τριετές συμβόλαιο, υπερδιπλασιάζοντας τις αποδοχές του, προκειμένου να τον πείσουν ότι το μέλλον του βρίσκεται στο Λιμάνι. Παρόλα αυτά υπάρχουν Σειρήνες από το εξωτερικό που μπορούν να τον δελεάσουν, όπως η Ίπσουιτς που πρώτοι είχατε διαβάσει στο sportdog ότι ενδιαφέρεται για εκείνον από την Αγγλία, αλλά και οι Μαρσέιγ-Λιλ από τη Γαλλία!

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Αν υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα τής Premier League και αυτό το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε πρόταση, πολύ-πολύ δύσκολα θα βρεθεί παίκτης που να αρνηθεί αυτή τη προοπτικη. Οπότε την Ίπσουιτς ή άλλη αγγλική ομάδα τις αφήνουμε εκτός συζήτησης. Να πάμε, τώρα, στη Γαλλία; Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για τη Μαρσέιγ και τη Λιλ. Πάμε να δούμε τι ισχύει: Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει ο Ομπαμεγιάνγκ, που κλείνει τη θεση στην 11άδα, ενώ αυτές τις ημέρες η ομάδα ψάχνει για προπονητή. Είναι δυνατόν να αποκτηθεί επιθετικός χωρίς τη δική του συγκατάθεση; Η Λιλ από την άλλη πλευρά μπορεί να ψάξει για επιθετικό, αν αποχωρήσει ο Ντέιβιντ, αλλά ας μην ξεχνάμε οτι ψηλά στη λίστα της βρίσκεται και ο Φώτης Ιωαννίδης. Που ναι μεν δεν είναι ελεύθερος όπως ο Κααμπί, αλλά στα 24 χρόνια του έχει άλλο potential σε σχέση με τον Μαροκινό άσο.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ/1: Άρα το ενδιαφέρον από τη Γαλλία ίσως δεν είναι τόσο ισχυρό όπως παρουσιάζεται για τον 31χρονο επιθετικό. Τα κλαμπ αυτά, άλλωστε, έχουν market value στα ρόστερ τους κοντά στα 250 εκατ. ευρώ (όταν ο Ολυμπιακός έχει λίγο πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ!), κάτι που σημαίνει ότι είναι τεράστιοι αθλητικοί οργανισμοί που τα ψάχνουν όλα. "Όταν είχε έρθει ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό, στη Γαλλία τον γνώριζαν και υπήρχε σεβασμός στο πρόσωπό του. Ο Ελ Κααμπί φαίνεται ότι φέτος έχει πιάσει το υπερταβάνι της καριέρας του, του βγήκαν οι φάσεις, τον υποστήριξαν οι συμπαίκτες, βρήκε χημεία στον Ολυμπιακό, αλλά δεν φαίνεται ότι μπορεί να πάει παραπάνω. Μαροκινός που δεν έχει παίξει στη Γαλλία στα καλά του χρόνια, πώς είναι δυνατόν να παίξει τώρα; Μήπως μείνει στο τέλος στον Ολυμπιακό και έχει δύο-τρια γκολ στον πρώτο γύρο όλα κι όλα φοβάμαι", μας είπε πηγή που είναι πολύ ψαγμένη από τη Γαλλία...

ΑΜΠΝΤΟΥΛΧΑΜΙΝΤ: Λίγες ώρες πριν από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, το όνομα του 24χρονου μπακ της Αλ Αχλί, που είναι γεννημένος τον Ιούλιο του 1999, είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες τής Σαουδικής Αραβίας αλλά και με την Ανδρική (με την οποία έχει 28 εμφανίσεις και 1 γκολ), συνδέθηκε με τους Πράσινους. Το market value κυμαίνεται στα 3 εκατ. ευρώ και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας - Κυρίως αγωνίζεται ως δεξιός μπακ (είναι δεξιοπόδαρος), αλλά μπορεί να δώσει λύσεις και στο αριστερό άκρο αλλά και ως σέντερ μπακ.

Πλην του Παναθηναϊκού ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει και η Τουλούζ αλλά, τελικά, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άστον Βίλα! Υπήρξαν πολλές οι ομάδες αυτού του επιπέδου που τον ήθελαν και να που τώρα πηγαίνει στην Premier League. To αναφέρουμε, περισσότερο, για να αναδείξουμε την ποιότητα του, γιατί δεν ποδοσφαιριστής είναι της σειράς όπως νόμιζαν λανθασμένα κάποιοι.

ΦΟΦΑΝΑ: Θα αποχωρήσει σίγουρα από την Αλ Νασρ και ήδη υπάρχουν πληροφορίες πως το όνομά του προτάθηκε/έπεσε στο τραπέζι στην ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος... κυνηγάει μία μεγάλη μεταγραφή για να ξεκινήσει εντυπωσιακά και δεν αποκλείεται να κινηθεί τελικά για την απόκτησή του. Αυτό είναι το ένα σημαντικό από την Αλ Νασρ. Το άλλο είναι ότι και ο Σουλτάν Αλ Γκανάμ είναι φευγάτος από το ρόστερ, δηλαδή ο 30χρονος δεξιός μπακ χαφ με το market value στα 2 εκατ. ευρώ, που μπορεί πολύ άνετα να σταθεί στο επίπεδο των μεγάλων τής Σούπερ Λιγκ και να πάρει φανέλα βασικού. Αυτό για όποια ομάδα από τους Big4 ψάχνει για δεξιό μπακ...