ΠΑΟΚ: Και οι τρεις έχουν σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ και γι’ αυτό οι υποθέσεις τους είναι καθοριστικές. Κεντζιόρα και Μεϊτέ είναι βασικά γρανάζια του Δικεφάλου από την περασμένη σεζόν, ενώ ο Τσιφτσής προορίζεται για μπακ απ του Κοτάρσκι. Η πλευρά του Δικεφάλου έχει διαμηνύσει ότι θέλει και οι τρεις υποθέσεις να ξεκαθαρίσουν άμεσα και γι’΄αυτό το 48ωρο που διανύουμε από σήμερα είναι καθοριστικό.

Για την υπόθεση του Κεντζιόρα τα πράγματα είναι απλά. Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με το παίκτη (με συμβόλαιο περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως), αλλά οι απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου (500.000 ευρώ άμεσα και άλλα τόσα αν ο ΠΑΟΚ πάει στο league stage του Champions League) για τους έξι ακόμη μήνες που υπολείπονται στο συμβόλαιό του, έχουν φρενάρει την μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ έχει… βγάλει μπροστά τον παίκτη για να βρει εκείνος και ο ατζέντης του λύση με την ουκρανική ομάδα και να «ξεκλειδώσει» η απόκτησή του, την ίδια ώρα που ο Λουτσέσκου περιμένει τα καλά μαντάτα, μιας και η εναλλακτική είναι ο προερχόμενος από πολύμηνη απουσία, Εκόνγκ.

Όσον αφορά στον Μεϊτέ και στην Πορτογαλία χθες, έγραφαν ότι η φόρμουλα συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ είναι «κλειδωμένη». Ο Δικέφαλος θα δώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ συν 500.000 ευρώ στην Μπενφίκα για να πάρει τα δικαιώματά του και 1,3 εκατομμύρια ετησίως στον παίκτη για τρία χρόνια (δύο συν ένα, γράφουν για την ακρίβεια). Ωστόσο, ακόμη, ο θηριώδης μέσος δεν έχει πει το τελικό «ναι» γιατί ψάχνεται ακόμη για μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, πιέζει και περιμένει άμεσα απάντηση.

Ο Τσιφτσής θα πιέσει για άμεση εξέλιξη

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Αντώνη Τσιφτσή, χθες το θέμα δεν παρουσίασε εξέλιξη. Ο Αστέρας, ως γνωστό, έχει ζητήσει 400.000 ευρώ και ελεύθερο τον Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ, απαίτηση που βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Δικέφαλο. Πιθανόν, σήμερα να υπάρξουν νέες επαφές και σε αυτό μπορεί να συμβάλει και ο ίδιος ο παίκτης. Ο Γιαννιτσιώτης γκολκίπερ περιμένει στο ακουστικό του για να πάρει την τελική πρόταση του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται και η δική του πλευρά να πιέσει για να επιταχυνθούν οι εξελίξεις.

Πηγή: metrosport.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr