Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Φαμπιάνο υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μαζί του και το… δείχνει. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έγινε νέα επαφή με τον Βραζιλιάνο, κατά τη διάρκεια της οποίας μεταφέρθηκε στον Βραζιλιάνο η επιθυμία να ανανεωθεί η συνεργασία, με ελαφρώς αυξημένη (σε σχέση με την τελευταία) πρόταση από τον Άρη.

Ωστόσο και πάλι δε φτάνει στις απαιτήσεις του παίκτη, ο οποίος ωστόσο δεσμεύθηκε να απαντήσει, αφού το συζητήσει με τους μάνατζέρ του. Την ίδια ώρα βέβαια οι Κιτρινόμαυροι έδωσαν και μια άτυπη διορία λίγων ημερών για απάντηση.

Η αλήθεια είναι πως όλα πλέον εξαρτώνται από τον Φαμπιάνο. Είναι δεδομένο πως ο ποδοσφαιριστής του έχει στην άκρη του μυαλού του αγορές που μπορεί να του προσφέρουν πολλά χρήματα (Σαουδική Αραβία, Κατάρ), ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κάτι χειροπιαστό. Έχει βέβαια την πολυτέλεια του χρόνου, καθώς στις 30 του μήνα μένει και τυπικά ελεύθερος κι έχει μπροστά του όλο το καλοκαίρι για να βρει το συμβόλαιο που ψάχνει.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει κάτι μιας και η πρόταση που θα του κάνει ο Άρης είναι εξαιρετική για τα δεδομένα των Κιτρινόμαυρων, που ταυτόχρονα τσεκάρουν την αγορά για εναλλακτική λύση, έχοντας στα ραντάρ τους μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Κι όσο ο ποδοσφαιριστής κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μη βρίσκοντας ακόμη την πρόταση που περίμενε, τόσο διατηρούνται και οι πιθανότητες του Άρη για τη διατήρησή του στην ομάδα.

Πηγή: sfina.gr