Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το "tuttobolognaweb.it", για το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Όπως υποστηρίζεται, ο μάνατζερ του Έλληνα στράικερ, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα για την μεταγραφή του πελάτη του, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει το "οκ".

«Ο γεννημένος το 2000 Έλληνας επιθετικός είναι αυτός που έχουν επιλέξει οι Σαρτόρι και Ντι Βάιο, όμως η επιχείρηση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τελειωμένη. Η διοίκηση των "ροσομπλού" έχει φτάσει σε συμφωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, αλλά όχι με τον Παναθηναϊκό», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Οι "πράσινοι" έχουν μέχρι τώρα απορρίψει τις προσφορές της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά και της Ίπσουιτς, που έφτασε μέχρι και τα 25 εκατ. ευρώ συν μπόνους: όχι από τον Παναθηναϊκό. Η Μπολόνια προσπαθεί να φτάσει σε μια δυνατή συμφωνία με το "ναι" του παίκτη, αλλά είναι αναγκασμένη να δουλέψει και άλλες περιπτώσεις», προσθέτει στη συνέχεια.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Ιωαννίδης δεν πωλείται και το έχει αποδείξει με τα απανωτά "όχι" σε Ίπσουιτς και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.