Για τις εξελίξεις με την περίπτωση του Σουαλιχό Μεϊτέ και την απόσυρση της πρότασης του ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα αποτελέσει έκπληξη αν υπάρξει αλλαγή στη στάση του «δικεφάλου» για τον Γάλλο χαφ, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση διαφέρει από αυτή του Μαντί Καμαρά, ως προς τις διαπραγματεύσεις.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει άλλες περιπτώσεις για το κέντρο, με τον Γιόζιπ Μίσιτς να βρίσκεται πάντα στο «κάδρο».

«Επιτυχημένος στον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ, όμως δεν δέθηκε ποτέ όμως με την ομάδα. Αν του έδινε ο ΠΑΟΚ αυτά που ήθελε πιστεύω ότι δεν θα υπέγραφε. Γενικά το θέμα είναι πολύπλοκο. Έχουν όλοι δίκιο σε αυτή την περίπτωση. Και ο Μεϊτέ και ο Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ. Κανείς δεν ξέρει αν είναι οριστική η απόσυρση του ΠΑΟΚ για τον Γάλλο. Είναι διαφορετική η περίπτωση του Καμαρά. Κοιτάζει τις επόμενες λύσεις πλέον ο ΠΑΟΚ, δεν θέλει να χάσει περισσότερο χρόνο. Θα είναι έκπληξη αν αλλάξει κάτι με τον Μεϊτέ.».