Μία μεγάλη πρόταση φέρεται πως έκανε η ΑΕΚ για τον σέντερ φορ από την Παραγουάη, Άνταμ Μπαρέιρο!

Συγκεκριμένα, την είδηση αποκάλυψε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Όπως αναφέρει πρόκειται για «αποκλειστική» είδηση του ίδου και γράφει πως η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στην Σαν Λορέντζο για τον Άνταμ Μπαρέιρο ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα προσθέτει πως γίνονται συζυτήσεις για συμβόλαιο τεσσάρων ετών ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Excl: AEK Athens have sent bid for Adam Bareiro to San Lorenzo, proposal worth €4.5m for Paraguay striker.

Contract being discussed for the next four years. pic.twitter.com/naRZuCY48G — Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 21, 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια περίπτωση που η αρέσει στην ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό καθώς έχει έφεση στο γκολ, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα τον γνωρίζει από την θητεία του στο Μεξικό!

Ο 27χρονος σέντερ φορ Άνταμ Μπαρέιρο ανήκει στην Σαν Λορέντζο και μάλιστα είναι ο αρχηγός της, όμως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2025. Πρόκειται για έναν κεντρικό επιθετικό τον οποίο γνωρίζει καλά ο Ματίας Αλμέιδα καθώς έχει μεγάλη θητεία σε ομάδες του Μεξικό, όπου ο τεχνικός της Ένωσης είχε καθίσει στον πάγκο της Τσίβας.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr