Ταρίκ Τισουντάλι: Ακόμα ένα όνομα για την επίθεση του ΠΑΟΚ, αλλά και της ΑΕΚ μιας και σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad ο 31χρονος φορ, ολλανδικό διαβατήριο, της Γάνδης είναι στο στόχαστρο του Δικεφάλου του Βορρά.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ταρίκ Τισουντάλι να αποχωρήσει από την Γάνδη αυτό το καλοκαίρι. Ενδιαφέρον για τον 31χρονο επιθετικό δείχνουν ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ. Υπήρξε, επίσης, ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή, της Αλ Ριάντ. Ο Μαροκινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά είναι ανοιχτός στο να φύγει.

Από την πλευρά της, η βελγική ομάδα θέλει να εξοικονομήσει το συνολικό μισθολογικό κόστος και δεν είναι απρόθυμη να τον παραχωρήσει. Προς το παρόν, η τιμή φαίνεται να είναι το μοναδικό εμπόδιο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Het Nieuwsblad στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ταρίκ Τισουντάλι την περασμένη σεζόν κατέγραψε 21 γκολ και 12 ασίστ σε 51 παιχνίδια, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο καλύτερος παίκτης της Γάνδης, με συνολικά 56 γκολ και 30 ασίστ στις 135 εμφανίσεις του.