Φακούντο Πελίστρι: Νέο όνομα για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα από το πάνω... ράφι μιας και όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο ρεπόρτερ Φαμπιάν Μπερτολίνι, οι Πράσινοι έχουν στο στόχαστρό τους τον νεαρό Ουρουγουανό εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Βαγιαδολίδ.

Μάλιστα ο Ουρουγουανός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο 22χρονος είναι προσωπική επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο, μιας και τον γνωρίζει αρκετά καλά αφού τον είχε καλέσει άλλωστε και στην αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου είχε αγωνιστεί και στα τρία ματς του ομίλου.

Ο Φακούντο Πελίστρι, που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, έχει συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το καλοκαίρι του 2025 και το τελευταίο εξάμηνο είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα, έχοντας δυο γκολ και δυο ασίστ σε 15 συμμετοχές, με το δημοσίευμα να σημειώνει ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις μετά το τέλος του Κόπα Αμέρικα, μιας και ο ποδοσφαιριστής είναι αυτή τη στιγμή με την Εθνική Ουρουγουάης, με την οποία είναι 20 φορές διεθνής.