«Πρόκειται για δύσκολη περίπτωση», αναφέρει το δημοσίευμα της kerkida αναφορικά με τον Μαγκομέντ-Σάπι Σουλεϊμάνοφ και το φημολογούμενο ενδιαφέρον από Κύπρο. Βέβαια, στο ίδιο δημοσίευμα καταγράφεται ότι «παρέλασε το όνομα του από το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ομόνοιας μέσω Ελλάδας».

Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ αναφέρει επί λέξει: «Ο 24χρονος Ρώσος δεξιός ακραίος επιθετικός του Άρη Θεσσαλονίκης, έχει άλλες προτεραιότητες τη δεδομένη χρονική περίοδο, ξέχωρα από το οικονομικό κομμάτι της περίπτωσής του, που είναι ένα θέμα και αυτό».

Θα πρέπει, επίσης, να καταγραφεί με βάση το ρεπορτάζ του Μάνου Χατζάκη και του metrosport.gr ότι ο Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική σεζόν, είχε πάρει επ' ώμου τη δεξιά πτέρυγα, θεωρείται από τους «σίγουρους», δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ενεργοποιήθηκε αυτόματα, πιάνοντας τον αριθμό των 18 συμμετοχών, όρος που περιλαμβανόταν στο συμβόλαιο, που υπέγραψε, ερχόμενος δανεικός από την Κρασνοντάρ.

Σύμφωνα με την υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ο Ρώσος πλάγιος χαφ θα μείνει στο «Κλ. Βικελίδης», για τα δύο επόμενα χρόνια, και με το που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, στο τέλος Ιουνίου, θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Πηγή: metrosport.gr