Θυμάστε τι γράφαμε μόλις χθες το βράδυ, στο θέμα με τίτλο Κοντά σε συμφωνία Κάρμο-Ολυμπιακός - Φέρνει πρωτοκλασάτο φορ με 1.7 εκατ.!

Μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι: "Του Κάρμο η υπόθεση είναι μια... κατηγορία μόνη της. Αν δεν ήταν ο ίδιος ο παίκτης που θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό βλέποντας στο προσεχές μέλλον και την προοπτική της πιο εύκολης μετάβασης στην αγαπημένη του Πρεμιερ Λιγκ μέσω Φόρεστ, δεν θα το συζητούσαμε τώρα αφού και η ρήτρα του είναι απλησίαστη και η Πόρτο από τα πιο δύσκολα και καπάτσα ευρωπαικά selling club και τα λεφτά που έχει ξοδέψει για τον Ανγκολέζο στοπερ πάρα πολλά για να... μπει μέσα αλλά και ο Κάρμο έχει απρίορι μεγάλη μεταπωλητική αξία και market.

Δεύτερος δανεισμός χωρίς υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2025 δεν παίζει, πιο πιθανό το 50/50 αλλά για συνιδιοκτησία θα πρέπει ο Μαρινάκης να σκάσει τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ. Γενικά είναι μια πολύ περίπλοκη, άρα χρονοβόρα ιστορία του Κάρμο, θυμηθείτε το σήριαλ του δανεισμού του τον χειμώνα. Με τον Κάρμο πάντως ο Ολυμπιακός σχεδόν τα έχει βρεί στις αποδοχές και τους όρους του νέου του συμβολαίου...".

Ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι, σήμερα, επιβεβαιώνει η Live Sport στο πρωτοσέλιδό της...

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr