Άρης: Ο Αρης έχει οριοθετήσει τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται η απόκτηση φορ, τουλάχιστον ενός καθώς το μέλλον του Λορέν Μορόν στην ομάδα παραμένει ανοιχτό.

 Το συμβόλαιο του Καρίμ Ανσαριφάρντ ολοκληρώνεται τυπικά στο τέλος του μήνα και από τη στιγμή που δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα με τον έμπειρο επιθετικό θεωρείται απίθανο να συνεχίσει. Αυτό ανοίγει το δρόμο για τουλάχιστον μία προσθήκη για την ενίσχυση της επίθεσης. 

Ήδη στον Αρη έχουν κάνει έρευνα αγοράς για τις διαθέσιμες επιλογές, με βάση τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, έχοντας ξεχωρίσει μάλιστα και συγκεκριμένες περιπτώσεις επιθετικών. 

 Στόχος είναι να καλυφθεί το κενό στην επίθεση με έναν φορ περιοχής, προκειμένου να αποφευχθούν τη νέα σεζόν πειράματα του στυλ Ζαμόρα, ο οποίος χρειάστηκε σε αρκετά παιχνίδια να καλύψει την απουσία του Μορόν.

 Όσο για τον Ισπανό, ακόμη δεν έχει προκύψει επίσημη πρόταση και το θέμα του δεδομένα επηρεάζει τον σχεδιασμό καθώς στο (πιθανό) ενδεχόμενο πώλησής του ο Αρης θα χρειαστεί να κινηθεί πιο άμεσα για την προσθήκη του εν δυνάμει βασικού φορ, πέραν δηλαδή της εναλλακτικής επιλογής. Ο Μορόν εδώ και λίγες ημέρες είναι στην Ισπανία και η παρουσία του εκεί αποτελεί προάγγελο εξελίξεων στην υπόθεσή του.

Πηγή: metrosport.gr