ΠΑΟΚ: Οριστική εξέλιξη είτε θετική είτε αρνητική θα έχει δεδομένα και η πολύκροτη υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ. Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει πως απέσυρε το ενδιαφέρον του, την ώρα που ο Γάλλος χαφ διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τους πρωταθλητές μέσα από ασπρόμαυρες αναρτήσεις και από συζητήσεις που έχει με το περιβάλλον του.

Με γνώμονα πως ο Δικέφαλος θέλει επιτακτικά έναν ακόμη χαφ, ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για τον Γάλλο χαφ που πρέπει να έχει δώσει την απάντηση του μέχρι την Δευτέρα, με την υπόθεση -φυσικά- να μην έχει τελειώσει.

Κρίσιμη εβδομάδα θα είναι αυτή που διανύουμε και για τον Τόμας Κεντζιόρα, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να διαχωρίζουν την υπόθεση του Πολωνού από αυτήν του Μεϊτέ. Στην προ ημερών συνέντευξη του στο SFINA.GR ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το θέμα θα κλείσει θετικά και ο Πολωνός αμυντικός θα ενταχθεί άμεσα στο γκρουπ.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης θα πρέπει να τα βρει με την Ντιναμό Κιέβου δεδομένου πως δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Οι αξιώσεις των Ουκρανών κρίθηκαν υπερβολικές από τους πρωταθλητές που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μόνο ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ.

Πηγή: sfina.gr