Αντώνης Πετρόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής σχολιάζοντας τον δανεισμό του Στέφανου Τζίμα στη Νυρεμβέργη, μια απόφαση που πρέπει να την σκεφτεί καλά, αφού όπως τόνισε εκ πείρας ο επιθετικός, είναι πιο δύσκολο να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό. 

«Θεωρώ ότι πλέον η ακαδημία του ΠΑΟΚ δουλεύει πολύ καλά και το βλέπουμε αυτό. Το εξωτερικό όμως είναι δύσκολο για ένα νέο παιδί που δεν ξέρει τη γλώσσα, και γενικά στο εξωτερικό μας έχουν σαν... τρίτους. Δεν μας βλέπουν όπως όπως εμείς εδώ. Μακάρι το παιδί να κάνει το βήμα, έχει όλα τα φόντα και ο ΠΑΟΚ τον στηρίζει.

Μπορεί να το δοκιμάσει. Βέβαια η μπάλα είναι στα πόδια του και πρέπει να αποφασίσει και με τον ΠΑΟΚ. Το βασικό είναι να βρίσκει όμως χρόνο συμμετοχής. Να μην πάει και έρθει πάλι πίσω, απλά για την εμπειρία. Τα παιδιά αυτά πρέπει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής για να είναι πιο έτοιμα όταν βγαίνουν στο εξωτερικό. Γιατί εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά έξω, δεν είναι εύκολα», είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος.