Γιώργος Βαβρίτσας: Ο γνωστός δημοσιογράφος του kicker μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μετακίνηση του Στέφανου Τζίμα στη Νυρεμβέργη, τονίζοντας ότι προορίζεται για βασικός φορ στη γερμανική ομάδα.

«Το Σάββατο που βγάλαμε την είδηση στις επόμενες 4-5 ώρες είχα κλήσεις και μηνύματα. Με ρωτούσαν πότε έρχεται το παιδί για να πάμε για υποδοχή! Οι επαφές άρχισαν πριν από αρκετό καιρό. Κάποια στιγμή στην συζήτηση πήρε μέρος και ο νέος προπονητής, Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος όταν ήταν βοηθός του Φλικ στην Μπάγερν ήταν υπεύθυνος για το επιθετικό κομμάτι.

Καθαρά ποδοσφαιρικά, ο Κλόζε είναι ένας λόγος για να κάνει το παιδί αυτό το βήμα. Ήταν ένας επιθετικός κλάσης και όλο κάτι θα μπορεί να μάθει σε έναν 18χρονο παίκτη. Η ομάδα ποντάρει στον Τζίμα και θα είναι ο βασικός φορ. Δεν θα φοβηθούν να τον βάλουν, πέρσι τέτοιο καιρό έδωσαν ευκαιρία σε νεαρό ποδοσφαιριστή, πέτυχε 17 γκολ και πουλήθηκε στην Άϊντραχτ.

Μαζί με τον Τζίμα ήρθε και ένας αριστεροπόδαρος επιθετικός από τη Σπάρτα Πράγας και θα είναι το δεκάρι. Δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά και πολλαπλασιάζει την αξία τους.

Μη ξεχνάμε ποιος είναι αθλητικός διευθυντής. Ο Ρέμπε έζησε τον Τζίμα στον ΠΑΟΚ και είδε την εξέλιξή του. Πέρσι έπαιζε με έναν σέντερ φορ. Έπαιζαν πολύ επιθετικά και κάποιες φορές αφήναν χώρους για αντεπιθέσεις. Το πλάνο της είναι επιθετικό», είπε ο Γιώργος Βαβρίτσας.