Μπερνάρντ Ρομπέρ: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και σχολίασε την απόφαση του Αντελίνο Βιειρίνια να μην κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Για την ανανέωση συμβολαίου του Αντελίνο Βιερίνια: «Μπράβο του που δεν σταματάει. Αν έχει όρεξη και κάνει προπονήσεις τόσα χρόνια σε τέτοιο επίπεδο... τέλεια! Θα μπορέσει να παίξει 1-2  χρόνια ακόμη, αρκεί να μην πάθει καμιά ζημιά για να έχει τον ρυθμό. Αυτό που θυμάμαι από όταν ήμασταν μαζί είναι ότι κάνει καλή ζωή και δεν βγαίνει έξω.

Τώρα που βλέπει πως τελειώνει σίγουρα λέει ότι έχει όρεξη να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ και να τα ζει όλα αυτά, όσα χρόνια μπορεί ακόμη να παίξει. Προσπαθεί να το φτάσει μέχρι εκεί που μπορεί και αυτό είναι το καλύτερο. Είναι τόσο καλό παιδί και στη θέση που παίζει μπορεί να βοηθήσει, ειδικά με την εμπειρία που έχει!»

Για την ενασχόλησή του με την προπονητική: «Φέτος ήμουν στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, στην Κομοτηνή. Τα παιδιά μας πήγανε πολύ καλά. Για του χρόνου θα δούμε τι θα κάνω, δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Εγώ θέλω να μαθαίνω στα παιδιά το ποδόσφαιρο που πρέπει», είπε ο Μπερνάρντ Ρομπέρ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr