Ντάνιελ Ποντένσε: Καθημερινές είναι οι κινήσεις από πλευρές Ολυμπιακού με στόχο να κάνει δικό του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, φτάνοντας σε συμφωνία με τη Γουλβς, μιας και ο ίδιος ο παίκτης έχει κάνει γνωστό πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει στο Λιμάνι, ενώ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει  και ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει καλές σχέσεις και με τις δύο ομάδες.

Το μεγάλο... αγκάθι στην υπόθεση δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι η Γουλβς θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, μιας και το συμβόλαιο του Πορτογάλου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο, με τα Μέσα στην Αγγλία να σημειώνουν πως επιμένουν για ένα ποσό στα 5 εκατομμύρια, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν να το ρίξουν στα 2.

Παράλληλα σημειώνεται πως ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει η δύο προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας καθώς θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όπου περνάει εξαιρετικά και χαίρεται το ποδόσφαιρο και μάλιστα στην τελευταία συζήτηση που έγινε με ανθρώπους της Γουλβς ζήτησε να βρεθεί λύσει, ακόμα κι αν χρειαστεί να βοηθήσει κι ο ίδιος αναφορικά με τα χρήματα που θέλουν οι Λύκοι.


 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr