ΠΑΟΚ: Νωρίτερα σήμερα (26/06) ο Ιβάν Καρπόφ ανέφερε στο προσωπικό του κανάλι στο Telegram πως υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλικές και ισπανικές ομάδες για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, χωρίς όμως να τις κατονομάσει, ωστόσο από την πλευρά του ΠΑΟΚ σε ρωσικό ΜΜΕ υπάρχει διάψευση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα Sport Express, η πλευρά του Δικεφάλου πήρε θέση για τα όσα γράφει ο Ιβάν Κάρποφ για συλλόγους που έχουν στην λίστα τους τον Ρώσο χαφ των πρωταθλητών.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο 31χρονος Ρώσος είναι στη διάθεση του συλλόγου, με τοποθέτηση του γραφείου Τύπου προς την ιστοσελίδα πως ο Δικέφαλος δεν έχει λάβει μεταγραφικές προσφορές για τον παίκτη.

«Τώρα ο Μαγκομέντ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ και προπονείται με την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν είχε προτάσεις ή αιτήματα για συζήτηση με ομάδες», αναφέρει η Sport Express πως ήταν το σχόλιο από πλευράς Δικεφάλου για τα όσα ανέφερε ο Ρώσος δημοσιογράφος

Ο Οζντόεφ ήρθε στον ΠΑΟΚ από την τουρκική Καραγκιουμρούκ το περασμένο καλοκαίρι και είχε συμμετοχή σε 50 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε επτά γκολ και έδωσε μία ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.