Το νέο όνομα - έκπληξη από την Ρουμανία, με την σούπερ σεζόν, που αποτελεί την καινούργια υποψηφιότητα στα εξτρεμ για τον ΠΑΟΚ... Και ο αριστερός εξτρέμ από την Ισπανία, που είχε πρώτο-ακουστεί από το ίδιο ... κανάλι που μας διέρρευσαν τον Στάμενιτς και φαντάζει σαν μια ψαγμένη επιλογή Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό...

ΦΙΛΙΠ ΟΤΕΛΕ: Διεθνής Νιγηριανός αριστερός εξτρέμ, 25  Μαΐων, με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 2.500.000 ευρώ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κλούζ, με την οποία κατέγραψε συνολικά 45 ματς / 18 γκολ / 8 ασίστ! Μιλάμε όντως για σούπερ σεζόν, που ήταν μάλιστα η πρώτη του στην ρουμάνικη ομάδα! Αν πιστέψουμε τα ... rumors που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην χώρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ έχει ενεργοποιηθεί για τα καλά, για την αγορά του!! Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρεται μάλιστα να έχουν ρωτήσει και την... τιμή του, με τις απαιτήσεις της Κλούζ να ανέρχονται στα 3.500.000 συν ποσοστό μεταπώλησης!!

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η Κλούζ απέρριψε πρόταση άλλης ομάδας, ύψους 2.500.000 ευρώ για τον Οτέλε!! Με τον Νιγηριανό να αρέσει τόσο στον προπονητή όσο και στο τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ αλλά αντικειμενικά πρόκειται για μια δύσκολη κι ακριβή περίπτωση αφού ο παίκτης είναι πολύ καλός ενώ υπάρχει κι... ανταγωνισμός από άλλους υποψήφιους.

ΣΤΟΙΤΣΚΟΦ: Μπορεί να παραπέμπει σε... Βούλγαρο αλλά είναι Ισπανός, γεννημένος στο Κάντιθ. Στα 30 του χρόνια και με 4.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, δεν κατάφερε να επιστρέψει με την Ειμπάρ στην La Liga και δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Βασκονίας, αν και έχει συμβόλαιο ως το 2026! Προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν με συνολικά 42 ματς - 12 γκολ - 7 ασίστ. Είναι αριστερός εξτρέμ , θέση στην οποία σε 30 συμμετοχές σκόραρε 11 φορές ενώ είχε συμμετοχή συνολικά σε 18 γκολ (στα 7 ως δημιουργός). Στην Ειμπαρ έπαιξε και σε 7 ματς ως σέντερ φορ, με 1 σκοράρισμα. Για να μην το κουράζω, στην ισπανική πιάτσα agents γνωρίζουν πολύ καλά πως αρέσει στον Χοσέ Λούις Μεντιλίμπαρ ενώ φέρεται να του έχει μιλήσει για τον... Ολυμπιακό!!! Το επισημαίνω γιατί εσχάτως κυκλοφόρησε πως ο Βάσκος τεχνικός ζήτησε και μεταγραφή αριστερού εξτρέμ!!

Θα μπορούσε , λοιπόν,  κάλλιστα αυτός να είναι ο Στοιτσκοφ! Άλλωστε η στήλη από το ίδιο... κανάλι μέσω Βελιγραδίου, που πληροφορήθηκε και είχε το αποκλειστικό για την σφήνα του Ολυμπιακού για ... κάποιον Στάμενιτς (... άγνωστο όνομα που πρωτόπαιξε στα υπόλοιπα ρεπορτάζ 4 ημέρες μετά την δική μας αποκάλυψη), ενημερώθηκε και για το ερυθρόλευκο σοβαρό ενδιαφέρον για... κάποιον Στόιτσκοφ!!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr