ΠΑΟΚ: Πλησιάζει η μέρα, συγκεκριμένα την Δευτέρα 1η Ιουλίου που ο ΠΑΟΚ θα πάει στην Ολλανδία και για να είμαστε πιο ακριβείς στο Χορστ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το ρητό των προπονητών πως: «όσο περισσότερο είναι συμπληρωμένο το ρόστερ, τόσο καλύτερα θα δουλέψει ένας προπονητής σε ένα σημαντικό χρονικό σημείο για όλες τις ομάδες».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του σε αυτό το κρίσιμο διάστημα θέλουν να έχουν το 90% του διαθέσιμου ρόστερ όσο νωρίτερα γίνεται μαζί τους στην Ολλανδία για να ξεκινήσει η δουλειά μεθοδικά και στοχευμένα.

Με δεδομένο ότι ακόμη είναι ρευστή η κατάσταση σχετικά με την παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα, το πρώτο που «καίει» τον Ρουμάνο τεχνικό είναι να παραμείνει ο Πολωνός αμυντικός, αλλά είναι επίσης δεδομένο ότι έχει ζητήσει την απόκτηση μέσου κυρίως για τον «αντί
– Μεϊτέ» που δείχνει να απαντάει και επιθετικού.

Αν ο ΠΑΟΚ τους αποκτήσει, θα δουλέψει με πληρότητα ενόψει των προκριματικών του Champions League που θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό την Μπάνια Λούκα ή την Εγνατία, με πρώτο ματς στις 23 ή τις 24 Ιουλίου.

Γι’ αυτό και τις τελευταίες ώρες παρατηρείται κινητικότητα σε αυτές τις δύο υποθέσεις τις μεταγραφικές για τον Δικέφαλο. Σε αυτή του φορ, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ θα απαντήσει θετικά στον Δικέφαλο και η αισιοδοξία στηρίζεται στο μεγάλο δέλεαρ
που δημιουργεί στον έμπειρο επιθετικό η προοπτική να παίξει στο league stage του Champions League.

Αλλωστε, ο 33χρονος άσος της Εσπανιόλ είναι εκατομμυριούχος και στην παρούσα φάση μπορεί να βάλει πιο ψηλά την φιλοδοξία από τα επιπλέον χρήματα που μπορεί να του δώσει μία ισπανική ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή η απόφαση για το μέλλον του θα ληφθεί άμεσα, πιθανόν μέσα σε μία εβδομάδα, σίγουρα όμως εντός των επόμενων 15 ημερών. Την ίδια ώρα, από τα γραφεία της Τούμπας διαψευδόταν ότι ασχολούνται με τον Νιγηριανό Σιρίλ Ντέσερς των Ρέιντζερς, παρά τα δημοσιεύματα σε Σκωτία και Νιγηρία.

Η στασιμότητα για Μεϊτε και τα δεδομένα με Μίσιτς

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του μέσου, ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει μηνύματα από τον Μεϊτέ, η υπόθεσή του δεν παρουσιάζει εξέλιξη και το όνομα του Μίσιτς συζητείται, προς το παρόν σε φιλολογικό επίπεδο.

Ο Λουτσέσκου εκτιμά τον Κροάτη μέσο, ωστόσο, το ερώτημα είναι αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα έμπαινε στην διαδικασία να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον έμπειρο μέσο, καθώς από μία πρώτη αναγνωριστική έρευνα φάνηκε ότι ζητούσε περίπου 3.000.000 ευρώ.

Επίσης, είναι πρόβλημα ότι και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει μεγάλο στόχο το League Stage του Champions League όπως και ο ΠΑΟΚ και υπό αυτό το πρίσμα είναι δύσκολο να συναινέσει τώρα στην μεταγραφή ενός κορυφαίου παίκτη της, που δεν βγαίνει από την ενδεκάδα ούτε με… αίτηση.

Πηγή: sfina.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr