Με τον παλαίμαχο επιθετικό και νυν προπονητή να μιλάει αναφορικά με την περίπτωση της μεταγραφής του Στέφανου Τζίμα από τον ΠΑΟΚ στη Νυρεμβέργη, αλλά και την παρουσία της Γεωργίας στο Euro 2024.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Τζίμας είναι ένα αυθεντικό ταλέντο, το κακό στην Ελλάδα είναι ότι ένας μικρός δεν έχει τις αντίστοιχες ευκαιρίες που θα έπαιρνε στο εξωτερικό, έχοντας μπροστά του τους Σαμάτα και Μπράντον, οι οποίοι φάνηκαν πως είναι μπροστά του στην ιεραρχία της επίθεσης. Από τον Σαμάτα δεν ήρθαν τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά , ο μικρός όταν έμπαινε έδειχνε το ταλέντο του με την πρώτη».

Προσθέτοντας: «Η Νυρεμβέργη συνήθως δεν πάει για πρωτάθλημα, έτσι θα μπορέσει να δείξει το αυθεντικό του ταλέντο και να πάρει τις ευκαιρίες. Το πρωτάθλημα της Γερμανίας έχει μεγάλες διαφορές από την Ελλάδα, διπλή προπόνηση, μεγάλο κοινό, άλλες εντάσεις, άλλοι ρυθμοί. Έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του και μακάρι οι Γερμανοί να του δώσουν την ευκαιρία να το δείξει».

Ενώ για τη Γεωργία: «Βλέπουμε κατά την άποψη μου το καλύτερο Euro όλων των εποχών, γεμάτα γήπεδα, κόσμος, τεχνογνωσία. Η Γεωργία με μία παραλλαγή του 3-5-2, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο με γρήγορους ποδοσφαιριστές, εύχομαι να συνεχίσει έτσι και νομίζω ότι αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης».

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr