ΠΑΟΚ: Με εντελώς διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με πέρυσι μπαίνει στην νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ και αυτό είναι το μεγάλο ατού του σύμφωνα με τον Λουτσέσκου και τους ανθρώπους της ομάδας. Εξηγούμαστε. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι άνθρωποι της ομάδας θυμούνται το πόσο ρευστή ήταν η κατάσταση πέρυσι όταν ο Δικέφαλος άρχιζε τα προκριματικά του Conference League και συγκρίνουν με το σήμερα, που με εξαίρεση τον Μεϊτέ (η υπόθεσή του, πάντως, δεν έχει κλείσει σε απόλυτο βαθμό) η ομάδα μπαίνει όπως τελείωσε την προηγούμενη σεζόν. 

Αρκεί, βέβαια, να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει στην δύναμή του και τον Κεντζιόρα. Ο Πολωνός είναι μία βασικότατη μονάδα γι’ αυτό και ο προπονητής του ΠΑΟΚ βάζει την παραμονή του πρώτη στην λίστα των κινήσεων που πρέπει να γίνουν από πλευράς ΠΑΕ άμεσα. Ο 55χρονος τεχνικός είχε δηλώσει όταν ήρθε από την Ρουμανία στη «Μ» ότι εκτιμά πώς θα έχει σύντομα τον Κεντζιόρα στην διάθεσή του και τώρα περιμένει αυτό να είναι το πρώτο καλό νέο πριν την αναχώρηση για Ολλανδία.

Κατά τα άλλα, όταν βλέπει ότι ο Κοτάρσκι, ο Μπάμπα, ο Κουλιεράκης, ο Σβαμπ, η σούπερ τετράδα Τάισον, Κωνσταντέλια, Αντρίγια και Ντεσπόντοφ είναι στην διάθεσή του, έστω και αν ο Σέρβος αργήσει λίγο, ο Μπράντον και ο Σαμάτα είναι σταθερές στην γραμμή κρούσης, αισθάνεται ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει από μία καλή βάση στα προκριματικά του Champions League.

Φυσικά, θέλει να κλείσουν και οι υποθέσεις του χαφ και του φορ, και αυτό θα είναι το ιδανικό σενάριο. Αλλά αυτές είναι στην παρούσα φάση ένα κλικ κάτω από την υπόθεση Μεϊτε. Τόσο για χαφ όσο και για φορ (κυρίως στο να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Μπρέθγουεϊτ), ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές και περιμένει τις εξελίξεις.

Πηγή: metrosport.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr