ΜΟΥΡΙΝΙΟ: Έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει μια... πορτογαλική παροικία στην Φενέρ! Έτσι θέλει τον Ποντένσε της Γούλβς, τον φορ της Έβερτον Μπέτο αλλά και τον... Κάρμο της Πόρτο!!! Για τον δίμετρο στόπερ το ενδιαφέρον της ομάδας της Κωνσταντινούπολης προέκυψε εσχάτως ως διαρροή στα τουρκικά δημοσιογραφικά Γραφεία από την Πορτογαλία!!! Μάλιστα, μετά τον Ποντένσε ο Μουρίνιο θέλει και τον Κάρμο, παρότι και οι δυο συμπατριώτες του... ψηφίζουν με κλειστά μάτια Ολυμπιακό!!!!

Προφανώς ιντριγκάρει και την ηγεσία της Φενέρ να αποκτήσει παίκτες που είχαν πρωταγωνιστήσει πριν από λίγο καιρό στον αποκλεισμό της ομάδας τους από τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Κάτι που μάλλον το γνωρίζουν και στην πιάτσα agents, για αυτό οι ατζέντηδες προτείνουν πελάτες τους στην Φενέρ. Τέτοια περίπτωση είναι του Ελ Κααμπί (τελείως διαφορετική από το ενδιαφέρον του τουρκικού κλαμπ για Ποντένσε, Κάρμο), με τον Μουρίνιο πάντως να πηγαίνει για δυο νέα σέντεφ φορ αφού θα φύγουν και  ο Ντζέκο ( συζητάει με την Χαιντουκ για να πάρει την θέση του Λιβάγια) και ο Μπατσουαγί. Πάντως εκτός των Μπέτο/Ελ Κααμπί σοβαρή υποψηφιότητα στην Φενέρ είναι και ο Αντεμπάγιο, ο στράικερ της Λούτον.

ΚΟΥΙΖ: Η ελληνική μανατζερική πιάτσα τις τελευταίες ημέρες βοά πως δυο αστέρια διαφορετικών ομάδων της Big 4 κι από διαφορετικές πόλεις, είναι πολύ πιθανό (από 50% και πάνω)  να αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι για... εξωτικούς προορισμούς. Ο ένας έχει ανανέωση συμβολαίου, θέλει να μείνει στην ομάδα του αλλά είναι ...τρελά τα λεφτά της προσφοράς που έχει δεχτεί από το εξωτερικό και το δίλημμά του τεράστιο! Ο άλλος, του οποίου πάντως δεν τελειώνει τώρα το συμβόλαιο, ενημέρωσε το κλαμπ πως δεν συζητάει πλέον την πρόταση πρόωρης ανανέωσης/επέκτασης του συμβολαίου του. Προτάσεις υπάρχουν, θα έρθουν κι άλλες για χάρη του αλλά το θέμα είναι αν παραχωρείται και με... λογικά λεφτά. Και για τις δυο υποθέσεις θα υπάρξουν  έξελίξεις μέσα στον Ιούνιο,. Για τον ένα μάλιστα (πιο)άμεσα αφού θα πρέπει να αποφασίσει...

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr