ΠΑΟΚ: Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά να ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πατήσει το... γκάζι από την Ελλάδα, ανεβάζοντας τον ρυθμό των προπονήσεων.

"Απαιτητική ήταν η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά μετά την προθέρμανση πέρασαν από ένα σιρκουί με εμπόδια με μπάλα, στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια 5 Vs 5 και μετά ξαναπέρασαν από το σιρκουί. 

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και την πισίνα, ενώ ο Γιόνι Ότο έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, που θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Δικεφάλου, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου και Γκούμα", αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.