Θανάσης Παπάζογλου: Ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για το θέμα του σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ. Κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα, εάν ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει τον Σαμάτα χωρίς να πάρει άμεσα άλλον φορ. 

ν δεν υπάρχει έτοιμος άλλος σέντερ φορ στα σκαριά, τότε δεν μπορείς να δώσεις τον Σαμάτα. Ειδικά στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης που κρίνονται στόχοι, τότε δεν πρέπει να φύγει ένας παίκτης. Χωρίς σέντερ φορ από πίσω, δεν μπορείς να κάνεις μια τέτοια κίνηση. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν φορ που να βρίσκει δίχτυα. Στον Σαμάτα δεν το βρήκε αυτό το προνόμιο, του γκολτζή. Πρέπει να βρει έναν φορ ισάξιο της πορείας που έκανε.

Την πρώτη φορά που με πήρατε τηλέφωνο σας είχα πει ότι ο Σαμάτα είχε το εύκολο γκολ. Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ θεώρησα ότι θα επρόκειτο για μια καλή κίνηση. Σε κάποια φάση τον πήρε από κάτω, έχανε τα... άχαστα. Τουλάχιστον στην πορεία βελτιώθηκε, αλλά όχι ως προς το σκοράρισμα.

Δεν μπορώ να πω εάν θα είναι ο ίδιος παίκτης που γνώριζα από το παρελθόν. Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι περίεργο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει προσδοκίες, πήρε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα χωρίς να τον βοηθήσουν τα φορ του με τα γκολ. Αλλά χρειάζεται έναν ικανό σέντερ φορ για να μπορέσει να προχωρήσει στο champions league”, είπε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr